DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

😀
ovo bi na kraju dana moglo u + 😀

@sava

LD se samo potpisao ispod Čermakova zahtjeva!
A zašto čermaku treba tih 30-40 dana on jako dobro zna a mi možemo samo pretpostaviti s vrlo visokom vjerojatnosti.

Ako se pregovara s Gazprom Neftom i ako Čermak želi prodati OMV crpke- sve jasno u kojem pravcu ide.
Ako se pregovara s Gazprom Nefom a ne žele se prodati OMV crpke opet sve jasno i jasnije – pregovara se o Dini petrokemiji.

Što tu ima nejasno i loše za kompaniju – ništa dapače to je vrlo pozitivna vijest.
Kao kada se prihvatila PSN za Dinu – pa to je 99% budućnosti komapnije no rušila se cijena.

—————————————————————

Malo se ekipa igrala i iskrivljivala sliku TA, što i nije baš preporučljivo zakonski.

Nakon svih objavljenih informacija i tekstova ,posebno u lidreu jučer vezano za HEP- ubrzo će svi skužiti svoje greške .

Pa će krenuti čistiti ask na puno višim razinama.

Čermak pregovara i to je odlična vijest – čovjek radi 100 na sat!

– ako se pregovara s Gazprom Neftom i ako Čermak želi prodati OMV crpke- sve jasno u kojem pravcu ide.
– ako se pregovara s Gazprom Nefom a ne žele se prodati OMV crpke opet sve jasno i jasnije – pregovara se o Dini petrokemiji.

Panika, manje od očekivanja.

Dosta manja od očekivanja, izgleda da se uspjelo oguglati na ove vrtuljke. [emo_smijesak]

– ako se pregovara s Gazprom Neftom i ako Čermak želi prodati OMV crpke- sve jasno u kojem pravcu ide.
– ako se pregovara s Gazprom Nefom a ne žele se prodati OMV crpke opet sve jasno i jasnije – pregovara se o Dini petrokemiji.

Tebi je sve jasno još od kad je DIOKI bio na 500 kn, a sad je na 20 kn…

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

U Večernjem intervju sa Čermakom, u kojem odlučno opovrgava bilo kakve pregovore.

Plašljivci su sa 6600 komada srušili cijenu 15%(na 20kn) i mislili su ući nazad po 18kn, ali im se to odbilo o glavu i sada moraju dati 10% više (22kn). Nije burza za takve. Bolje im je oročiti novce u banku.

Vidi se Čermaov rukopis – sve prošlo.
U izmjenama prostornog plana jasno se vidi što je cilj!
A prihvaćeno prije tjedan dana na Vladi.
http://www.mgipu.hr/doc/Prostorno/PPURH-Izmjene.pdf [mgipu.hr]
I Crodux plin podnio nekoliko zahtjeva – sve vezano na Krk!
http://www.mgipu.hr/doc/Prostorno/IDPPURH_Izvjesce_Pregledna_tablica.PDF [mgipu.hr]

Sada može razgovarati s najjačim kompanijama na svijetu!
Energetski pupak Hrvatske i dobrog dijela Europe.

Neće valjda otkantati ruse a baviti se PSN-om koja je za njega pčito je gotova i završena priča.

Gulkeee
Opet nisi kupio, a bilo je po 19,50kn. Šteta!!!

A sudeći po Čermakovom dosadašnjem ponašanju, da pregovara objavio bi to. U ovih idućih 40-ak dana bit će ovdje svega.

Pa nije lud nešto unaprijed govoriti pa da se izjalovi.Za tebe neće biti ništa u ovih 40 dana pošto nemaš dionice.

koc
Prodao sam po većoj cijeni. A što se tiče kupovine, u periodu koji slijedi bit će i znatno niže od 19,50. Ova priča je pandorina kutija. Tu su sve zamislive i nezamislive opcije moguće. Jel je moguće da ova priča oko diokija završi katastrofalno, tj. da se osnuje sasvim neka nova kompanija? Da se to zemljište na Krku jednostavno proda drugom investitoru? Da se sve unutar dioki grupe odvoji? Da čermak odustane od svega?

Moguće je i da te pregazi auto kada prelaziš cestu.

Moguće je. A moguće je i da sve ode u vjetar. Službene vijesti ne govore u prilog diokiu. Sad da je cijena i 10 kuna ne bi mi palo na pamet uopće razmišljati o kupovini. Previše je faktora u igri, a to ne završava dobro. Za mene je dioki završena priča, trejderi moraju biti jako brzi ako žele zaraditi na ovoj dionici. Ja sam svoje odigrao. Hvala na suradnji i čujemo se na prvoj službenoj vijesti.

New Report

Close