DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čini mi se da mnogi ne žele čekati još 40 dana, što je budite strpljivi ne iskrcavajte se…

hahaha..ma tko je luud više da čeka,to se samo tješe oni koji su bili unutra…[emo_palacd][emo_palacd][emo_palacd]

cash je cash,a sve ostalo je sex!

uh, evo prodaje ispod 20
valda nećemo ispod 18 kn danas? [emo_vrtimise]

lakoste ,,ja sam povremeni imaoc..u ovoj vozni barem 10 puta k/p ..ali i dalje je ovo šrot ,ali takvo nam je tk…jucer kazes svaki dan kuna gore pa do 33-34 [emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Nekakav pad sudeći po asku će se desit ali odbijanac ide vrlo brzo.

Stečaj odbijenac prema dolje.

ova dionica je .. zabavna 😀
Mislim uložio sam na godinu dvi pa ne brinem…..PSN će proći 🙂
Zeznuto (da ne kažem drukčije) je radnicima… fakin bi oni trebali posjetiti ove managere i malo popričat s njima…. Ali ono bilo je i gorih sudbina, a njihova će firma ipak preživjeti.
Za razliku od mnogih.

hvala
idemo sad neš i zaraditi hahahahaah

hi hi hi[emo_smijeh]

[b]do zadnjeg novčića[/b] [b]Lijep kao BOG AC[/b]

Da Zmajki, samo prati trgovanje .

Pusti priče .

Ponovno je ekipa naletila .

U ovakvim situacijama bi se trebala napraviti blokada trgovanja dionicom tako da se javnost ima vremena informirati što to točno znači.

Ovako ljudi pogube novce bez razloga.

Kako su se blokirale banke zbog Franka, tako se trebao i DIOKI.

Nekakav pad sudeći po asku će se desit ali odbijanac ide vrlo brzo.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

sve če to gosn Linić dovest u red
i hep i banke i svi u ovoj državi koji trebaju
jest če mu iz ruke

New Report

Close