DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vrijedi i više od ovoga,barem duplo…

jel vam kolega i za ovo rekao vaš broker ledaš

Slabo se nesto pise u zadnje vrijeme na temi… svi promatraju siguran rast [thumbsup] Ajde, neka netko stavi ukupan omjer K/P, ukupan broj..

hvala

1786/5063

La vita e bella!

1786/5063

Mozda bolje da nije staviio,ajd ko zeli prodat nek proda………….Ja cekam na 600-605

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

sava, 10.01.2008. u 14:32
Godišnja količina suhog plina procjenjuje se na oko 50 000 tona.Iz navedenih količina koje bi se cjevovodom dopremale do tvornice “Etilen” na Žitnjaku moguće je podići proizvodnju za cca 35-40 000 tona na godišnjoj razini što bi uz postojeću proizvodnju od 50 000 tona bilo povećanje od oko 80%.Investicija se procjenjuje na oko 50 milijuna eura, a povrat uloženog po elaboratu oko 28-36 mjeseci
Ovo je jedna fantasticna, fantasticna vijest koja ima velike izglede da se ostvari a to je za DIOKI strasno dobra stvar! [/quote] ovo je stvarno dobra vijest i što je meni posebno drago nema veze s LNG-em, zbog ovog dionica vrijedi ovoliko koliko sada vrijedi,
[/quote]

O tome se govorilo još 2003. pa se izjalovilo. Nadam se da će se sad ta priča ostvariti.
Međutim nije mi jasno do kada misle raditi na lokaciji Žitnjak. Prvotno je predviđeno da se Žitnjak ugasi najdalje 2015. godine.

blade:

pixma, 10.01.2008. u 14:41
Godišnja količina suhog plina procjenjuje se na oko 50 000 tona.Iz navedenih količina koje bi se cjevovodom dopremale do tvornice “Etilen” na Žitnjaku moguće je podići proizvodnju za cca 35-40 000 tona na godišnjoj razini što bi uz postojeću proizvodnju od 50 000 tona bilo povećanje od oko 80%.Investicija se procjenjuje na oko 50 milijuna eura, a povrat uloženog po elaboratu oko 28-36 mjeseci”
Ovo je jedna fantasticna, fantasticna vijest koja ima velike izglede da se ostvari a to je za DIOKI strasno dobra stvar!
ovo je stvarno dobra vijest i što je meni posebno drago nema veze s LNG-em, zbog ovog dionica vrijedi ovoliko koliko sada vrijedi,
[/quote]

O tome se govorilo još 2003. pa se izjalovilo. Nadam se da će se sad ta priča ostvariti.
Međutim nije mi jasno do kada misle raditi na lokaciji Žitnjak. Prvotno je predviđeno da se Žitnjak ugasi najdalje 2015. godine.

[/quote]
još bolje,bit će građevinsko zemljište[lol]

pixma

Posejdon: ” 1786/5063 ” Mozda bolje da nije staviio,ajd ko zeli prodat nek proda………….Ja cekam na 600-605

Riječi ti se pozlatile!

Malo dolje (za dokup), a onda express prema okrugloj brojci!

To je scenarij!
To te ja pitam! [thumbsup]

La vita e bella!

Mislim da će možda čak i biti prilike za dokup.
Iako, imam sve manje živaca za surfanje, sve mi je malo pre kaotično da bih se upuštala u to, ali ljudi moji ako imate keša (ja više nemam)… mislim da ćete imati priliku za jeftiniji DIOKI od ovoga?

Jet: Are You Gonna Be My Girl?

Jedino ak’ dignemo kakav lombard na postojeći DIOKI ili štogod slično?! [proud]

Jet: Are You Gonna Be My Girl?

Ej, gdje ste kolege?
Znam, znam… Skupljate u tišini. Tako i treba. [thumbsup]
A hoće li biti prilike za niže od 667? Možda da, a možda i ne.

Povukao bih paralelu s razvojem situacije u 9/10 mjesecu.
Vrtjela se oko 400, a onda lagano na 480, pa mali predah,
pa onda… znate već. [shocked]

Sad opet, vrtnja oko 600, pa lagani skok na cca 670, i onda…
????

Tko (pro)pjeva, zlo ne misli!

je li netko čuo kako se rješava problem sa bandićem i naplatom za vodu?

bojim se da diokicu čekaju velike sume novaca za plaćanje, jer je uvedena nekakva ekološka građ. dozvola koja se plaća i obnavlja svakih 5 god. mislim…
biti će grdo imati firmu u zg , a njih je nemoguće preseliti ili ?

traubisoda

***obrisano***

Mister, 13.01.2008. u 15:28

2003. su ipak neki drugi vjetrovi puhali (Selebaj&Co) i bili su drugi prioriteti u igri. Danas je situacija potpuno razlicita i vjerujem da ozbiljnije prilaze toj stvari jer i sami znaju sto to znaci. No trenutno su velika ulaganja na Krku pa jedino ako zato se nesto oduzi i sl.

New Report

Close