DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

velik je novac u pitanju ovdje, novac koji će ovu prčiju od naše jadne zemlje povući u pozitivni bdp i izlazak iz recesije ako ovo naprave kako treba. Problem je jedino što zbog 200 bogatuna na vlasti i njihovih privatnih interesea cijela zemlja pati i mnogi će je uskoro napustiti uključujuć mene.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

nekak mi sigurnije sačekat neki info pozitivan nego krenut tu grlom u jagode
nemora se baš toliko riskirat
bolje i manje zaraditi nego izgubiti sve

Ulagači su se očito pozicionirali, tko vjeruje u pozitivan ishod 11.07. već je kupio dionice DIOKI-a, tko ne vjeruje ostat će vani dok ne vidi što će se taj dan odigrati. Stoga je lako moguće da se sljedećih 8 dana cijena neće bitnije mijenjati tj ostat će u rasponu 23-25 kn.

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

@gismund

čisto sumnjam,oscilacije za očekivat kako se ništa nezna,kako se blizi dan po meni samo niže još može…sjetimo se na dan kada je sve trebalo proći sa 2xkn na 16 je palo…[emo_vrtimise][emo_vrtimise]!!!

cash je cash,a sve ostalo je sex!

@ajkulazg

Svak ima svoje mišljenje ,iako mislim da će se danas tokom dana počistiti ovi nalozi na asku do 25-26 kn , a to je drugo pozicioniranje na toj cjeni u dva dana i slijede veće razine.

preumjetno su zadržavali cjenu na ovim razinama.

čisto sumnjam,oscilacije za očekivat kako se ništa nezna,kako se blizi dan po meni samo niže još može…sjetimo se na dan kada je sve trebalo proći sa 2xkn na 16 je palo…[emo_vrtimise][emo_vrtimise]!!!

Ma neka ruše i ispod 20 kn, bar ćemo jeftino dokupiti [emo_namigusa]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

@lacoste10
tako je kolega,svatko ima pravo na svoje mišljenje.[emo_smijesak][emo_namigusa]

@gismund
apsolutno![emo_smijesak][emo_namigusa][emo_smijeh]

cash je cash,a sve ostalo je sex!

11 sati 11 tisuća prometa što se čeka gdje je promet danas?

ode ovo u surduk
rekoh već najbolje čekat
sve ovo je špekulacija i manipulacija

I ja želim dokupiti ispod 20. Svi želimo dokupiti ispod 20[emo_smijesak]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Ovi u firmi su uvjereni da stižu pozitivni signali iz hep-a.

koja smo mi ekipa ovdje
al dobro
još uvijek mislim da ako ova psn prođe ovo če biti najuspješnija poslovna priča u rh od svih koje su ušle u predstečajnu
nema ni jedna kompanija takvu perspektivu poslovnog rasta
siguran sam da čermak ima viziju već za unaprijed 5 godina što će
tako da
dobro je imati malo dionica za početak
puno uspjeha i kompaniji i dioničarima

New Report

Close