DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zar nikakav komentar na ovaj nagli rast poslije dva mjeseca stagnacije?
Procurilo možda izvješće?
Ili je možda netko krenuo u agresivno skupljanje na temelju nekih nama nepoznatih informacija?

Kad je u pitanju DIOKI, ovo i nije neki, A POSEBICE NE, nagli rast!

Zar nikakav komentar na ovaj nagli rast poslije dva mjeseca stagnacije? Procurilo možda izvješće? Ili je možda netko krenuo u agresivno skupljanje na temelju nekih nama nepoznatih informacija?

a koje su to inf. koje su nama nepoznate?
meni je jedino nepoznato KADA će objaviti lokaciju, mada to i nije toliko bitno
fin. izvješće za 07god. će biti dobro iako ne i jako dobro zbog određenih problemčića na nekim pogonima nakon remonta

Promet je ipak znatan. Ajde da je promet negdje oko 300-400k, rekao bi da se netko hoće malo istrest
pa pumpa, ali 1000k nije bilo bar dva mjeseca (od zadnjeg rasta).

Netko se igra sa kemikalijama,a to može bit opasno

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Promet je ipak znatan. Ajde da je promet negdje oko 300-400k, rekao bi da se netko hoće malo istrest
pa pumpa, ali 1000k nije bilo bar dva mjeseca (od zadnjeg rasta).

IMO, uskoro se formira vlada te se ide sa objavom lokacije za LNG, a ocekivanja su da je na Krku. A druga vijest koja je mozda prosla malo nezamijeceno –

Mister, 08.01.2008. u 11:07
Godišnja količina suhog plina procjenjuje se na oko 50 000 tona.Iz navedenih količina koje bi se cjevovodom dopremale do tvornice “Etilen” na Žitnjaku moguće je podići proizvodnju za cca 35-40 000 tona na godišnjoj razini što bi uz postojeću proizvodnju od 50 000 tona bilo povećanje od oko 80%.Investicija se procjenjuje na oko 50 milijuna eura, a povrat uloženog po elaboratu oko 28-36 mjeseci

Ovo je jedna fantasticna, fantasticna vijest koja ima velike izglede da se ostvari a to je za DIOKI strasno dobra stvar!

baš me zanima hoće li potegnuti do 750

Da li je tko pročitao “Concept of establishing company for managing Croatian interests in Adria LNG Study Company”, project manager: Ph.D. Ivo Družić, 2006. Rađeno na Ekonomskom faksu za potrebe Vlade.
Ako tko posjeduje tekst neka nas prosvijetli.

Jel ovdje postoji neki prešutni dogovor da se ne piše na ovoj temi? [sealed]
A danas tako uzbudljiv dan… [sad]

Jel ovdje postoji neki prešutni dogovor da se ne piše na ovoj temi? [sealed]
A danas tako uzbudljiv dan… [sad]

Valjda su svi prezauzeti zadavanjem naloga za kupnju. [wink]

smrznuta situacija danas [undecid]

blade, 09.01.2008. u 16:37
Godišnja količina suhog plina procjenjuje se na oko 50 000 tona.Iz navedenih količina koje bi se cjevovodom dopremale do tvornice “Etilen” na Žitnjaku moguće je podići proizvodnju za cca 35-40 000 tona na godišnjoj razini što bi uz postojeću proizvodnju od 50 000 tona bilo povećanje od oko 80%.Investicija se procjenjuje na oko 50 milijuna eura, a povrat uloženog po elaboratu oko 28-36 mjeseci

Ovo je jedna fantasticna, fantasticna vijest koja ima velike izglede da se ostvari a to je za DIOKI strasno dobra stvar!
[/quote]

ovo je stvarno dobra vijest i što je meni posebno drago nema veze s LNG-em, zbog ovog dionica vrijedi ovoliko koliko sada vrijedi,

&

Vrijedi i više od ovoga,barem duplo…

New Report

Close