Da, malo sam se obnovio.
Nova obleka i to. [lol]
Optimizam je tu, naročito kada je Dioki u pitanju.
Neugodna iznanađenja su uvijek moguća i to je dio rizika ulaganja na burzi, pa tako i na Diokiju, ali ćemo tada djelovati u skladu sa novim okolnostima.
Ima dosta tvrtki na našoj burzi koja posluje s dobitkom, pa ilpak ne izdaje dividendu.
Dividenda, kod nas, još uvijek nije mjerilo uspješnosti tvrtke iako se neke teorije vrednovanja dionica baziraju upravo na vrijednosti dividende.
Ono što mene kod Diokija posebno veseli i po čemu mislim da sam u velikoj prednosti pred klasičnim načinom razmišljanja fond managera jest upravo Diokijev FI koji daje iskrivljenu sliku o potencijalu ove tvrtke.
Kada Dikoijev potencijal bude vidljiv i u financijskom izvješću tada će već cijena biti na na savim drugim razinama.
Ovo je prava dionica za Buffeta. Kada vidi skrivenu vrijednost u nećemu to kupi i čuva…. i čuva… i čuva.
LNG je samo dio priče. Jedino što treba to je biti strpljiv.
Možda cijena krene već ovaj mjesec, a možda tek na proljeće, a možda do godine.
Ali kad krene….. [wink]
Samo se nadam da će rast biti kontinuiran bez blokada svaki dan.
Posejdon: ” Znao sam da ćeš se javiti. [lol] Samo ti skupljaj. U miru i tišini. A onda BUM! [thumbsup] ” Posejdone jel smijem ja dokupljivat tvoju miljenicu? Al ja ti ne znam u tišini. Lupnem po prodaji 500 komada da se rasčisti situacija, ne da mi se čekat milostinju na kupnji [wink]
Ma naravno da smiješ, ima dionica dovoljno za sve (još uvijek). [thumbsup]
Jedino za ovu količinu koju si spomenuo, čisto frendovski, ne vidim razloga zašto bi lupo po asku?
To možeš, s obzirom na likvidnost ove dionice skupiti malo povoljnije u dva, najviše tri dana i na bidu. Vidim da svaki dan ode par paketa po stotinjak komada po bidu.
Ako si uz komp i imaš volje i vremena se cjenkati, možeš proći jeftinije.
Ne vjerujem da će se dogoditi spektakl već u ponedjeljak… osim ako….. [lol] [pray]
Kad se nesto objavi onda je kasno,ekipa kupuje prije objave.Onda ulaze kokosari poput mene i ubiru mrvice.JEB.. ti drzavu,Evropu i cijeli svijet[angry]
Zar nikakav komentar na ovaj nagli rast poslije dva mjeseca stagnacije?
Procurilo možda izvješće?
Ili je možda netko krenuo u agresivno skupljanje na temelju nekih nama nepoznatih informacija?
I ja se nadam da ce vam rast đokica