joka14
http://www.poslovni.hr/hrvatska/plinacro-izlazi-iz-projekta-lng-preuzima-ga-hep-245542 [poslovni.hr]
….Stoga ne smije imati udjele u proizvođaču ili trgovcu energentima…..
LNG terminal nije niti jedno niti drugo – to je jedan infrastrukturni objek u kojemu Plinacro bez ikakvih problema može participirati a da ne krši propise!
No HEP-u više ne treba Plinacro – HEP po PSN za Dinu ima 30% udjela u Dini i logično je da operater na LNG terminalu bude Dina petrokemija – ima koncesiju na luku, vlasnik je dijela zemljišta, ima know-how glede kriogenih plinova ( etilen)……
Ostaje za vidjeti je li svoj dio prepušta Ini koja se uključila u PSN za Dioki!
1.HEP će se baviti trgovinom plinom, već je i registriran za tu djelatnost i ima kompaniju!!!
2. LNG terminal i tko će ga graditi je gotova stvar, dogovorena, i LNG Hrvatska u ovakvom obliku i s ovakvim predmetom poslovanja je suvišna!
PlinCro je u sukobu interesa, Hep je u sukobu interesa.
INA nije, čak bi štela biti nutra.[emo_namigusa]
Psi laju, karavane prolaze.
Mali ptić, veeeeeeeeliki Grič.[emo_plazi]
lp, u sukobu sa samim sobom
pitajte dežurnu psihijatricu kak se to stanje ZOVE.
Najvažnije je sačekati novi plan, šta piše u njemu, tek onda isčekivati prolaz na PSN. Tu je neizvjesno do 11.07.oko 13.30h. Otvorene su obje opcije. Živa kockarnica.
[emo_palacd][emo_palacd]
Ne znam kako vi,ali ja sam još podebljao poziciju dok je ovako jeftino
[emo_palacd][emo_palacd]
Koliko 15 kuna?
jučer na Dodiga, danas na Dioki [emo_smijeh]
Najvažnije je sačekati novi plan, šta piše u njemu, tek onda isčekivati prolaz na PSN. Tu je neizvjesno do 11.07.oko 13.30h. Otvorene su obje opcije. Živa kockarnica.
Pa PSN za Dinu je ad acta – prošlo svršeno vrijeme – prošla glatko!
Reprodukcijska vrijednos Dine cca 2,5 – 3 milijarde kuna, a tome dodajmo i LNG potencijal!
U kockarnici skoro pa uvjek dobiva kuća tj. dealer, a to je sada Dioki!
ostalo je još malo žetona za igrače u puno ih se očitovalo – žele se priključiti igri!
Sve u svemu kokcaj se kako hoćeš nitko ti ne brani.
No to što pokušavaš prodati drugima – klasični blef – to ne prolazi!
I u stečaju Dioki vrijedi MINIMALNO 100 kuna po dionici.
Na taj način su i postavili nominalu, a ja sam siguran da do stečaja neće doći, obzirom na velike ribe koje su se pozitivno očitovale iz njima znanih interesa – mi možemo nagađati koji su dominantni, puno ih ima!
Ukoliko prođe PSN, što je vrlo neizvjesno, radije kupim na 30-tak pa sam siguran, nego sad na 22 pa sve izgubim ili skoro sve.
I 30 kn će ti ubrzo, pitanje je trenutka kada se budu povukli ovi H nalozi na prodaji,strpi se malo da se počiste.
Zato da se protrguje sa nekih 5000 komada ispod 22kn i vrati nazad na 24kn. A to je nekome 10% zarade 🙂
[/quote]
To je zbog grafa od morskog cucka.[emo_namigusa]
@koc – Da zna čitati grafove bi BILO -25 %
Kaj bura piči na moru?
Bar je sunčano.
Lp, jel se to sprema nevera ili je samo burin[emo_palacd]