Dioničarima nije bitno gradi li se i kada lng.
Bitno je samo da hep provede stratešku odluku Vlade RH i kupi zemljište za LNG terminal po dogovorenoj cijeni i smanji potraživanja DIOKI grupe. A to se bu desilo jer je u pitanju 1% BDP-a i jer misle zapravo i izgraditi LNG terminal.
Samo razmišljanje iznosim 🙂
ajkulazg
koliko vidim na slici gradnjom plinovoda do splita,pa dalje….a LNG?
[/quote]
citiram zadnju rečenicu iz članka u jutarnjem listu:
Osim toga, Jonsko-jadranski plinovod imat će mogućnost dvosmjernog protoka plina, odnosno omogućavat će opskrbu jugoistočne Europe prirodnim plinom i iz drugih izvora kao što je budući LNG terminal na otoku Krku.
a vidi cenzure. bravo vlada, tako treba, južni, sjeverni sjeverozapadni tok. pričam ti bajke, s riječi na hebena djela.
špekulanti nakupovali od 17 kuna neki dan do 22 kune danas 30 000 dinica i sad čekaju kao dobru vijest na koju čemo mi pokupovat njihove dionice na razinama od 35 kuna
e pa nebudem
magma je zakon
ovo tek kad bude na 35
ili nikad jer bi mogla i na nulu
špekulanti nakupovali od 17 kuna neki dan do 22 kune danas 30 000 dinica i sad čekaju kao dobru vijest na koju čemo mi pokupovat njihove dionice na razinama od 35 kuna
e pa nebudem
magma je zakon
ovo tek kad bude na 35
Na nulu ili na kunu.
daa daaa…[emo_palacd]
e pa nebudem
magma je zakon
ovo tek kad bude na 35
Na nulu ili na kunu.
Kud će ovo, neće valjda ispod 20kn, ne bježite čekajte dobre vijesti…
[/quote]
Graf se grči prema dolje….[emo_ooooo][emo_vrtimise][emo_namigusa]
Samo se pazite čišćenja aska do 25,60 kn , tu vam je prva pozitivna blokada.