DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

gruba @ dobro nek prolazi psn . ali objasni mi zasto cijena dionice mora rasti jos nakon sto se iskrca nadobudnima ? mada vjerujem da je sa30-31kn zavrsila ova igra…

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

nekakav info može i sutra doći ili prekosutra
ako se to čeka

U prvih 10 naloga na bidu -četiri H naloga.

@grgas12
Nema potrebe za time,nerazumjem tvoju zabrinutost ,ako te ova dionica ne zanima,pogledaj bid i četeri H naloge kako su poredani.

hahaha, nemoj me nasmijavati jer obojica znamo da ti nalozi nisu tu da bi kupili nego da druge nagovore da skidaju s prodaje…da netko počne tući po kupnji, u sekundi bi pobjegli! [emo_palacd]

@grgas12
samo čekaj,uvjerit ćemo se uskoro.

Situacija je apsurdna zakazali su glasovanje, a kasne sa predajom ili objavom plana?

Nevjerojatno, oko diokija izgleda sve oblačnije.

Sad ce sava sa nekim linkom, i sve će biti vedrije.

Danas se sve mjenja oko LNG zemljišta, sumnjam da Ina/MOL nisu imali info oko odabira trase za aterbajdžanski plin!
Mogu slobodno kupovati zemljište – Mađarima je to sada opcija br. 1, imaju i JV s Qatarom, austrijski OMV također!
Gdje su sada bukadžije da nikome to ne treba!
Tap je 3x skuplji i ne daje ti fleksibilnost nabave.

Ne će ničije piskaranje ukloniti činjenice vezane za dobavne pravce!
Tako je i s HZ Cargom – je li sada jasno zašto mu je trebao kolosjek na žitnjaku?

Nece danas biti plan.

Danas je rok da tvrtke koje su glasovale za promjenu plana dostave svoje prijedloge Upravi i Nagodbenom vijecu. Uprava ih treba razmotriti i dodati u plan (ako su im promjene prihvatljive).

Kada Uprava to napravi, biti ce objavljen i plan. koliko znam to treba biti najkasnije 8 dana prije rocista. (sredina slijedeceg tjedna)

Situacija je apsurdna zakazali su glasovanje, a kasne sa predajom ili objavom plana?

Ako se treba objaviti na FIN-i onda je tamo administrator otišao na porodiljni ili GO, nevjerojatno,ali istinito rezultate ročišta za OPTE od petka se još nisu udostojili staviti,a ovo je još svježe jel[emo_palacd]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Analiza ocjena upisa na posljednjim stranicama govori mi da na temi ima dosta zainteresiranih za kupnju na nekim nižim razinama.

New Report

Close