gruba @ dobro nek prolazi psn . ali objasni mi zasto cijena dionice mora rasti jos nakon sto se iskrca nadobudnima ? mada vjerujem da je sa30-31kn zavrsila ova igra…
U prvih 10 naloga na bidu -četiri H naloga.
@grgas12
Nema potrebe za time,nerazumjem tvoju zabrinutost ,ako te ova dionica ne zanima,pogledaj bid i četeri H naloge kako su poredani.
hahaha, nemoj me nasmijavati jer obojica znamo da ti nalozi nisu tu da bi kupili nego da druge nagovore da skidaju s prodaje…da netko počne tući po kupnji, u sekundi bi pobjegli! [emo_palacd]
@grgas12
samo čekaj,uvjerit ćemo se uskoro.
Sad ce sava sa nekim linkom, i sve će biti vedrije.
Danas se sve mjenja oko LNG zemljišta, sumnjam da Ina/MOL nisu imali info oko odabira trase za aterbajdžanski plin!
Mogu slobodno kupovati zemljište – Mađarima je to sada opcija br. 1, imaju i JV s Qatarom, austrijski OMV također!
Gdje su sada bukadžije da nikome to ne treba!
Tap je 3x skuplji i ne daje ti fleksibilnost nabave.
Ne će ničije piskaranje ukloniti činjenice vezane za dobavne pravce!
Tako je i s HZ Cargom – je li sada jasno zašto mu je trebao kolosjek na žitnjaku?
Nece danas biti plan.
Danas je rok da tvrtke koje su glasovale za promjenu plana dostave svoje prijedloge Upravi i Nagodbenom vijecu. Uprava ih treba razmotriti i dodati u plan (ako su im promjene prihvatljive).
Kada Uprava to napravi, biti ce objavljen i plan. koliko znam to treba biti najkasnije 8 dana prije rocista. (sredina slijedeceg tjedna)
Situacija je apsurdna zakazali su glasovanje, a kasne sa predajom ili objavom plana?
Ako se treba objaviti na FIN-i onda je tamo administrator otišao na porodiljni ili GO, nevjerojatno,ali istinito rezultate ročišta za OPTE od petka se još nisu udostojili staviti,a ovo je još svježe jel[emo_palacd]