DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

LNG kolega trenutno nije bitan…kakav ce prijedlog psn danas predlozit INA i ostala ekipa je puno vaznija stvar.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Sava, koliko pišeš pozitivno o diokiu, trebao bi biti među prvih 10 dioničara.

@Lucijan
LNG kolega trenutno nije bitan…kakav ce prijedlog psn danas predlozit INA i ostala ekipa je puno vaznija stvar.

Pozdrav
————————————————————–

Stpimo se danas tokom dana i ispratimo trgovanje .

Danas je 26.06.2013 ,kada bi se trebali pojaviti rezultati dogovora.

Nema investitora za LNG Terminal ,osim u "snovima i postovima" nekolicine forumaša.Ali interesa ,kako čujem,za poljoprivredu i prehrambenu industriju hrane ima u Kataru.
U petak slijećem u Dohu,Katar pa mogu prenijeti pozdrave nekih "utjecajnih kolega"
na forumu tamošnjim biznismenima!!!Doduše ja nisam "tako utjecajan",ali imam poznanika koji se bavi biznisom tamo pa možda "nešto čujem".
Zatim malo za Zagreb proslaviti ulazak u EU.
No,pričekajmo trgovanje da vidimo što misle investitori o svemu.
Pozdrav

To je kao da izjaviš da nema interesa za koncert Rolling Stonesa!
[/quote]
Vi neprofitabilni nepostojeći projekt i firmu pred stečajem uspoređujete s “besmrtnim” Rolling Stones-ima!!!
Nevjerovatno!!!

Pozdrav

MI i Ina!!!

Omišalj i Zagreb postaju glavna logistička središta u ovom dijelu Europe!
Je li ono HŽ Cargo kupio prugu na Žitnjaku, a čini mi se da je i Vlada već trebala objaviti kome je prepustila HŽ Cargo!
Wochenzeitung Verkehr: HZ Cargo
Vaš link …

Pjevat cemo mi beatlese Yeaterday ako ovo ne upali. Nego moguce da izmjenjeni psn za dioki bude kroz par dana a ne danas ako Dolezil posalje preporuceno?

lakše meni ovo kupovat na 30 nego sad na 23 pa doć na nulu
niš više dok nedođe neki dobar info
ovdje previše ima sad već muljanja
svi smjerovi mogući i to skokoviti
najbolje mir

Čudne igre se odvijaju ovdje.
Puno rizika za mene. Ovi što su ostali; ili će ostati bez gaća ili će dobro brk zamastiti. [emo_smijesak]

Neću drukati za rast ili pad jer ne znam kuda ovo ide, no volio bih da se ova priča uspješno okonča i da svi zaradite! Naposljetku, cijela burza bi od koga profitirala jer bi se tada uspješni prodavači preselili i u neke druge dionice.

Lijep pozdrav! [emo_palacg]

Nema ovdje potrebe za nikakvim drukanjem,prozbiljan je pristup riješavanju situacije sa DIOKI-DINA, i nadam se da će doći do pozitivne situacije,ulazak strateškog partnera i pokretanja proizvodnje.

kad je dioki bio na razinama od 9-13kn,bez strateškog investitora,na rubu stečaja.tada ste kupovali i drukali za rast.a sada kada je na 23kn sa strateškim investitorom,te blizu ptihvaćanja PSN (da su htjeli dioki u stečaj napravili bi to i u prošlom ročištu)sada vam je skupo i 23kn.[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh].
koje su sve PSN nagodbe prošle do sada,nije upitno ni za dioki da neće proći.

Tko živ,tko mrtav do 11.07….svašta ovdje još može biti[emo_palacd][emo_palacd][emo_palacg][emo_palacd][emo_palacd][emo_palacd]_zacudjen][emo_zacudjen][emo_ooooo]

cash je cash,a sve ostalo je sex!

Sa štitom ili na njemu … [emo_smijeh]

New Report

Close