DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

jooj do 11.7. još će miljun puta gore dolje…neznam šta s eneki čude kad kažem da ćemo sve znati tek 11.7.?!

cash je cash,a sve ostalo je sex!

Koliko ovdje ima istine?

Mreža nastavlja posao

@dinamoante

i sad ti kupuj ovu dionicu
krenula sa 18 kuna
sad če je na 30 kuna dić
ma idi
drhtavi su mi prstići
nekak mi se čini da su ovi info na zse ipak pozitivni za dioki

——————————————————-

Prva pozitivna blokada je na 25,54 kn, a onda je otvoren put prema razinama iznad 30 kn,as je prorijeđen.

Za prolazak novog plana, ako isključimo vjerovnike koji su uključeni u izradu novog plana, nedostaju glasovi vjerovnika sa manje od 100 mil. potraživanja. Ako znamo da General samo za repromaterijal daje taj iznos čisto sumnjam da neće naći vjerovnike koji će to podržati. Ako to ne bude Hypo banka, sigurno će to biti Holding, grad Zagreb i MF.

Sutra počinje produženi vikend, do srijede nema nikakve bitne trgovine. Znači sutra je da za čupanje van…

ne razumijem, do srijede nema nikakve bitne trgovine[emo_beztona]
[/quote]
Eto slabo je jutros krenulo (Promet: 108.769,42), a mnogi će se htjeti iskrcati (sigurno je sigurno), ali kome, kako

lacoste

do glasovanja bi dionica mogla varirati između 26 i 30 kn.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

pongy
Ti bi se iskrcao, ali je problem u tome što nemaš dionice. Prije bi rekao da bi htio dokupiti na 18kn, ali je taj vlak otišao.

@bananarama

moji su inače naftaši….i znam da,u ovom djelu s naftom od 1991 -2003 ima itekako istine…jer načini “rada ” su identični….[emo_smijeh][emo_smijesak][emo_namigusa][emo_namigusa]

cash je cash,a sve ostalo je sex!

@Kliring

lacoste

do glasovanja bi dionica mogla varirati između 26 i 30 kn.
————————————————————

Sve je moguće ,iako bi naveo raspon od 26-33 kn.

I ja bih ga naveo ali zadnji puta je došla do 31 iako sam očekivao da će barem do 33-34 kako i ti veliš no to se nije desilo pa sam malo konzervativniji u procijeni. Ali naravno sve je moguće.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

evo i banane na ovom forumu
stečaj zagarantiran
hahahahaha

@Pongy
Eto slabo je jutros krenulo (Promet: 108.769,42), a mnogi će se htjeti iskrcati (sigurno je sigurno), ali kome, kako

—————————————————–

Nemaš razloga za zabrinutost,samo čekaj info o suglasnosti PSN, danas ili u srijedu, imat ćeš prilike kupiti iznad 30 kn.

New Report

Close