@savo
Po planu PSN dotične banke su vjerovnici DINE. Ako uzmemo da je plan za DINU usvojen one mogu biti uključene u PSN za DIOKI kroz sudužništvo. Mene trenutno zanima pozicija i namjera INA-e, obzirom na to da je uključena u izradu novog plana.
Pitanje je na mjestu a ispod je odgovor na mjestu?
http://www.mzoip.hr/doc/IPPC/Informacija_15_05_2013_5.pdf
[/quote]
A šta to konkretno znaci?
ovdje je rast cjene do razina iznad 30 kn izvjestan i PSN prolazi.
Bar je to preočito ,ispratimo sutrašnje trgovanje u miru i pozitivan razvoj situacije..
Bilo je preocito i prvi i drugi puta. Pogotovo drugi kada je tvrtka za dlaku izbjegla stecaj. Ali ono, stvarno za dlaku….
Ovaj tjedan cemo saznati koje promjene ce INA traziti. Do daljnjega promatram ovu sapunicu sastrane…
Imate tri varijante:
1.Stečaj_dionica ode na nula
2.Promjenjen financijsli plan uz istu nominalu od i dokapitalizaciju po 100
Navijam za tu varijantu,tada ćete svi zaraditi
3.Nominala može i na 0 kn/tkz bez nominale/,dokapitalizacija može minimalno po 10
a tada slijedi strmopižđenje u bezdan.
Drago mi je da ovo gledam za strane,a iskreno bih volio da vam prođe varijanta 2.
Svaki gubitak malih trejdera nam guši špekulativni pump and damp potencijal.
.
Na vašoj sam strani,ali samo kao navijač.
KOlega,nema ovdje ,pump and damp potencijala,
Bar je to preočito ,ispratimo sutrašnje trgovanje u miru i pozitivan razvoj situacije..
[/quote]
Ovdje još ništa “nije sigurno” i sve je moguće uključujući stečaj.
Pozdrav
Pitanje je na mjestu a ispod je odgovor na mjestu?
http://www.mzoip.hr/doc/IPPC/Informacija_15_05_2013_5.pdf
[/quote]
A šta to konkretno znaci?
[/quote]
Podaci o postrojenju:
Osnovna namjena etanskog postrojenja je obrada ulaznog prirodnog piina do razine pogodnosti za distributivni transport, izdvajanje etana i njegova otprema plinovodom na preradu u postrojenje Etilen u Zagrebui,izdvajanje ukpljenih naftnih plinova propana izomera butana izomera butana,
izomera pentanta proizvodnja prirodnog benzina iz ulazne smjese plinova i C2 frakcije.Projektni ulazni kapacitet postrojenja je 3x 106m3/dan plina……
Postrojenje je već godinu dana u rekonstrukciji a obzirom da se to bliži kraju zatraženo je da se provede postupak utvrđivanja objedinjenih uvjeta zaštite okoliša.
Namjena postrojenja je ostala ista – Etan ide u Zagreb gdje bi trebalo biti neko postrojenje za preradu!
Ovdje još ništa "nije sigurno" i sve je moguće uključujući stečaj.
po navlakačima je ovdje sve čisto još od prije mjesec dana, s DIOKI je samo za dlaku izbjegao stečaj već na prošlom ročištu!
iduće ročište bit će zadnje, a moguće da će na njemu DIOKI otići zauvijek u povijest, zato je nevjerojatna drskost navlakača da se jedna takva dubiozna situacija prezentira kao sigurna za ulaganje!
nemam više hrabrosti kupovat ovu dionicu toliko sam isprepadan sa ovim valunzima i događanjima
neznam kako vi al to su velike amplitude
ovu dionicu sam odlučio kupovat al tek na razinama preko 35 kuna
onda znam da se situacija pozitivno rješava
ovako
ostaviče nas ovi špekulanti bez ičeg zbog teških manipulacija
neku siću protrgovat da
al nešto više dok mi nedođe neš konkretnije od infoa
bojim se ovih špekulanata prejaki su
Imate tri varijante:
1.Stečaj_dionica ode na nula
2.Promjenjen financijsli plan uz istu nominalu od i dokapitalizaciju po 100
Navijam za tu varijantu,tada ćete svi zaraditi
3.Nominala može i na 0 kn/tkz bez nominale/,dokapitalizacija može minimalno po 10
a tada slijedi strmopižđenje u bezdan.
Drago mi je da ovo gledam za strane,a iskreno bih volio da vam prođe varijanta 2.
Svaki gubitak malih trejdera nam guši špekulativni pump and damp potencijal.
.
Na vašoj sam strani,ali samo kao navijač.
KOlega,nema ovdje ,pump and damp potencijala,
[/quote]
Ovdje još ništa "nije sigurno" i sve je moguće uključujući stečaj.
Pozdrav
[/quote]
u Hrvatskoj zemlji “čudesa” je sve moguće.
Ali ja to ne mislim dopustiti, makar osobno morao otići na Krk i to posložiti.
Ne vidim zašto bi se DIOKI d,d, i Hrvatska država odrekla se miljarde dolara prihoda.[emo_ljut]
Ako TO stvarno nikog u Vladi ne zanima, zašto bi se moji prijatelji i JA odrekli milijarde prihoda.[emo_zacudjen]
A da će biti problema i de će dionica skakat ko SKOČIBARICA…..hoće[emo_namigusa]
Prilagodite se tome slušajući gđu. Picek i vremensku sezonu.
danas bu Sunčano.
lp, bbb na godšnjem kojem je bioritam na radnoj temperaturi
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/kQBCeM7czktetxkLY278jA==.pdf
GAŠENJE OVOG,ZATVARANJE ONOG,LIKVIDACIJA ADRIAOIL….