Nije na nulu ali 600-700 milijuna kuna uz imovinu 4x veću i proizvodnju od 350 milijuna eura!
No mene interesira što je bilo s trezorskim koje su ovršene – ako je se netko igrao i šortao mogao bi imati više desetaka milijuna kuna gubitaka?
Jer eto stečaja neće biti – tko je na to računao neka zbraja gubitke1
@sava
Ti pričaš o likvidacijskoj vrijednosti, ja pričam o tržišnoj, vjerujem da postoji više od nekoliko zainteresiranih,ako im se da zeleno svijetlo.
Treba vremena da ljudi shvate da je PSN za Dioki pala zbog tehničkih razloga iako je preko 75% vjerovnika bilo za!
I da je prošla PSN za Dinu a to automatski znači da jednu dionicu Diokija trenutno pokriva oko 250 kuna imovine u Dini!
e da, 75% ih je bilo za, a milimetri su djelili dioki od stečaja. Doslovno milimetri. No, nadajmo se najboljem 🙂
@sava
Ti pričaš o likvidacijskoj vrijednosti, ja pričam o tržišnoj, vjerujem da postoji više od nekoliko zainteresiranih,ako im se da zeleno svijetlo.
TO JE TEMELJNO NAČELO ZAŠTITE ULAGANJA!
NEMOJ DA TI SPOMINJEM KOMPANIJE KOJE NI LAPTOPA NEMAJU ALI IMAJU DUG DO NEBESA PA OPET SE TRŽE – TO JE ODLIČNO ZA NEKE ALI IJE ZA SVE!
Sindikat je ovo vrhunski odradio na pogrešnoj interpretaciji zaključka sa ročišta. Ništa, mora ih se pomalo pratiti ili čekati. Btw. Mister je u pravu, samo dovitljivošću Dolezila što je doveo talijane nije automatizmom proglašen stečaj. Za uspješno zaključenje PSN do 15.07. potrebno je 66% vjerovničkih glasova.
Znam da nije baš omiljeno ime na ovoj temi, ali ministar Vrdoljak je danas u Rusiji u Sanktpetersburgu, sastaje se s ruskim ministrom energetike
Dioki je vlasnik Dinae sa 61%, 8% ima Zaba,a 30% Hep, lijepo sve piše na stranicama Fine prijedlog predstečajne nagodbe od 27.05. negdje na sredini plana od 7 do 15 stranice.
To se ne može izvršit dok se ne postigne PSN za Dioki jer je sada Dioki 100% vlasnik Dine.
U slučaju stečaja Diokija cijela Dina ide kao stečajna masa Diokija, a ne samo 61%.
To je potvrdio i povjerenik:
“Plan restrukturiranja za Dinu neprovediv je bez prihvaćanja plana za Dioki, objasnio je povjerenik predstečajne nagodbe za oba društva Mladen Janiška, koji potvrđuje da je Čermak u vlasništvo Dine trebao ući posredno preko Diokija. “
Sindikat je ovo vrhunski odradio na pogrešnoj interpretaciji zaključka sa ročišta. Ništa, mora ih se pomalo pratiti ili čekati. Btw. Mister je u pravu, samo dovitljivošću Dolezila što je doveo talijane nije automatizmom proglašen stečaj. Za uspješno zaključenje PSN do 15.07. potrebno je 66% vjerovničkih glasova.
To su imali i neki dan no uključili su razlučne a ja mislim da je to namjerna greška!
Da nije bilo toga nazovi kiksa bilo bi minilano 75% ZA!
Malo dramaturgije ne škodi no ona je ovdje u funkciji zakonitosti cijelog postupka!
Što vi mislite, je li bi u ovakvoj neizvjesnoj situaciji po firmu, u nekim drugim zemljama, recimo u Njemačkoj, trgovanje do daljnjeg bilo obustavljeno???
Što vi mislite, je li bi u ovakvoj neizvjesnoj situaciji po firmu, u nekim drugim zemljama, recimo u Njemačkoj, trgovanje do daljnjeg bilo obustavljeno???
nebi bilo obustavljeno
cuj vecina su izhitreno regirala pa su prodavali koda je sudnj dan
a netko je tu priliku iskoristio pa je pokupovo
cjena se branila na 17kn
meni je žao da nitko nema cd pa da se vidi ispod top10 kakva je situacija
Sutra počinje produženi vikend, do srijede nema nikakve bitne trgovine. Znači sutra je da za čupanje van…
Sutra počinje produženi vikend, do srijede nema nikakve bitne trgovine. Znači sutra je da za čupanje van…
ne razumijem, do srijede nema nikakve bitne trgovine[emo_beztona]