DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

joka ne salji u eter lose trejdove…pamti dobre dane…ovdje je voznja down trend …do otrijeznjenja…oko 10 kn ce se desiti trijeznjenje nadobudih

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Zmajki
Dosadan si. Odi trejdati na Magmu.

ide novi vlakić
ajmoooooo

Opet se snifaši navukli na kupnju a onda idu zbrajanja gubitka jadni luzeri glavom kroz zid.

koc@ jebemu znam da ti ulaz jos u minusu 60-70% ali barem nada ostaje…

ajmo probit taj otpor vise….

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Treba vremena da ljudi shvate da je PSN za Dioki pala zbog tehničkih razloga iako je preko 75% vjerovnika bilo za!
I da je prošla PSN za Dinu a to automatski znači da jednu dionicu Diokija trenutno pokriva oko 250 kuna imovine u Dini!

Krenusmo u novi krug na vrtuljku.

Iskrcaj je zasad zaustavljen, ali će se opet pokrenuti pred kraj trgovanja

prilično čist teren do 30 kunića
joj ljudi pa ovo je sve bila igra
iz ovog infoa na zse je sve jasno
dioki če raditi

znači opet si ušao pa može drukeraj. Daj mi reci što to točno piše, a što je različito od onog od prije dva dana?

Mislim ljudi pa kak vam nije neugodno?
[/quote]

Pa ja sam ti od početka tvrdio da ne padaš na fore i da je ključna Dina!
Kada HEP uđe mi smo strateška kompanija što ja oduvjek tvrdim!
[/quote]

Dina prošla.Dioki pao.
Da li sa stečajem,ćut će se.Pa to je bilo jasno i prije.
Jasno je da Dioki nije vlasnik DINE nego sa manjim udjelom.
Ali opet se netko upecao.
A sada nazad na 20,možda i 18.
[/quote]
Dioki je vlasnik Dinae sa 61%, 8% ima Zaba,a 30% Hep, lijepo sve piše na stranicama Fine prijedlog predstečajne nagodbe od 27.05. negdje na sredini plana od 7 do 15 stranice.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Opet se snifaši navukli na kupnju a onda idu zbrajanja gubitka jadni luzeri glavom kroz zid.

Ovdje su malo dugoročniji planovi – za LNG se ugovori rade do 30 godina pa ćak i više!
Tako je i s nabavom za proizvodnju u Petrokemiji – 3- 5 – 10 godina!
Pa ti malo razmisli šta savjetuješ!

@Mchina
Dioki je vlasnik Dinae sa 61%, 8% ima Zaba,a 30% Hep, lijepo sve piše na stranicama Fine prijedlog predstečajne nagodbe od 27.05. negdje na sredini plana od 7 do 15 stranice.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Obzirom da se stalno i dalje špekulira s stečajem izračunaj likvidacijsku vrijednost Dine i koliko je to po dionici Diokija!

@Mchina
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Obzirom da se stalno i dalje špekulira s stečajem izračunaj likvidacijsku vrijednost Dine i koliko je to po dionici Diokija!

Po slobodnoj procijeni Dioki svodi svoja dugovanja na nulu, a da ne mora prodati niti sav udio u Dinai, ali to je moje razmišljanje,ne nagovaram

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

New Report

Close