Posejdnone, dobar je članak, bit će terminalčić na Krku, ali imam osjećaj da ti i ostala škvadrica vidite Dioki u svemu, hoću reći tamo i gdje ga nema…[lol]
Posejdnone, dobar je članak, bit će terminalčić na Krku, ali imam osjećaj da ti i ostala škvadrica vidite Dioki u svemu, hoću reći tamo i gdje ga nema…[lol]
He- he!
Jedan stih posvećen Diokiju.
Dioki
Budim se i liježem sa Diokijem pred očima.
Kad ručam mislim o Diokiju.
Dok treniram kalkuliram o Diokiju.
Dok čitam mislim o njemu.
Dioki je u svemu!
[wink]
@posjedon
lijepi stih, nema šta, ali ipak cijeli dan misliti na diokicu ….hm, hm. [cool]
He- he!
Jedan stih posvećen Diokiju.
Dioki
Budim se i liježem sa Diokijem pred očima.
Kad ručam mislim o Diokiju.
Dok treniram kalkuliram o Diokiju.
Dok čitam mislim o njemu.
Dioki je u svemu!
[/quote]
Što ljubav čini…[rolleyes]
Emocije i investicije rijetko idu zajedno pod ruku.
Pa jel to moje oči dobro vide?[proud] Što se ovo proteže po Jadranu? Jel zo ZERP? Ili trasa sa LNG brodove koja vodi do Krka? [lol]
Ovaj plinovod Kukuljanovo – Omišalj je malo povelik za 10-15 milijardi m3 plina godišnje.
Gabariti su mu za minimalno 20 milijardi m3 plina godišnje.
Posejdon: ” Pa jel to moje oči dobro vide?[proud] Što se ovo proteže po Jadranu? Jel zo ZERP? Ili trasa sa LNG brodove koja vodi do Krka? [lol] ” Ovaj plinovod Kukuljanovo – Omišalj je malo povelik za 10-15 milijardi m3 plina godišnje. Gabariti su mu za minimalno 20 milijardi m3 plina godišnje.
Ha ništa, treba povečati kapacitetl omišaljskog LNG terminala! [cool]
sava: ” Posejdon: ” Pa jel to moje oči dobro vide?[proud] Što se ovo proteže po Jadranu? Jel zo ZERP? Ili trasa sa LNG brodove koja vodi do Krka? [lol] ” Ovaj plinovod Kukuljanovo – Omišalj je malo povelik za 10-15 milijardi m3 plina godišnje. Gabariti su mu za minimalno 20 milijardi m3 plina godišnje. ” Ha ništa, treba povečati kapacitetl omišaljskog LNG terminala! [cool]
Možda je zbog toga tako debela linija “što se proteže u Jadranu”.
16. Microsoft PowerPoint – 2007-12-18 Munich-Roadshow.ppt
http://www.eon.com/de/downloads/ir/20071218_Munich_Roadshow.pdf Sprache: de Format: PDF
16. Microsoft PowerPoint – 2007-12-18 Munich-Roadshow.ppt http://www.eon.com/de/downloads/ir/20071218_Munich_Roadshow.pdf Sprache: de Format: PDF
Janko, prava stvar!
Obratite pozornost na 35 stranicu te usporedite datume iz ovog E.O.N. -ovog dokumenta i datume iz programa HDZ-a. Oba imaju iste datume (2011 kao godina DOVRŠETKA izgradnje LNG terminala!) , s time da je E.O.N. još i izravno spomenuo lokaciju KRK.
A poznavajući Sanadera u ove četiri godine što magovi iz EU kažu tako će i biti.
valjda će i “nevjerne Tome” nakon što pročitaju ovu stranicu konačno povjerovati u ono što se piše na ovom forumu!
janko66 uljepšao si mi večer[smiley]
idem sada potražiti gdje mogu založiti bubrege, jetru, oči zube,psa, mamu, tatu, baku didu….[smiley]