DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@bisakovi
:

Je li riječ o nekakvom privatnom ratu između forumaša save i vas? Ako jeste, onda nije u redu da time zagađujete temu (istina, nije vas bilo nigdje u vrijeme dok je cijena dionice bila malo veća [emo_namigusa]).

Nitko od nas nema kristalnu kuglu, uključujući i vas.

Nema nikakvog "privatnog rata".To su ďjetinjarije"!!!
Samo pokušavam argumentima UKAZATI NA STVARNOST!!!!
Ništa više ili manje!!!
Forum za to služi,zar ne???
Pozdrav
[/quote]

Pa ja prvi pozdravljam tvoje pravo na ukuzanje stvarnosti!
No reci ti svima nama kako bi se HEP postavio u slučaju stečaja Diokija glede činjenice da i Dioki i HEP imaju pozamašne dionice u Dini koja je nakon prihvaćanja predstečajne nagodbe jedna od jačih i profitabilnijih kompanija u HR – već sada a kasnije i puno više – za početak u postojećim pogonima ima kapacitete za 250 milijuna eura proizvodnje.
Kako će se postaviti HEP a posebice DORH – smije li se to PODCIJENITI na način da se ošteti i državna kompanija HEP!
I kolika je vrijednost Dine po bilanci nakon prihvaćenog PSN-a?
[/quote]
Puno SUGESTIVNIH i KAPCIOZNIH pitanja na koja nema smisla odgovarati.
“Dina je jedna od jačih i profitabilnijih kompanija” itd,itd.

Smiješno!!!!

@bisakovi
:

Je li riječ o nekakvom privatnom ratu između forumaša save i vas? Ako jeste, onda nije u redu da time zagađujete temu (istina, nije vas bilo nigdje u vrijeme dok je cijena dionice bila malo veća [emo_namigusa]).

Ništa više ili manje!!!
Pozdrav
[/quote]

No reci ti svima nama kako bi se HEP postavio u slučaju stečaja Diokija glede činjenice da i Dioki i HEP imaju pozamašne dionice u Dini koja je nakon prihvaćanja predstečajne nagodbe jedna od jačih i profitabilnijih kompanija u HR – već sada a kasnije i puno više – za početak u postojećim pogonima ima kapacitete za 250 milijuna eura proizvodnje.
Kako će se postaviti HEP a posebice DORH – smije li se to PODCIJENITI na način da se ošteti i državna kompanija HEP!
[/quote]
"Dina je jedna od jačih i profitabilnijih kompanija" itd,itd.

Smiješno!!!!

[/quote]

Tebi su činjenice smiješne no to nije moj problem – kakav si takav si!

Nemaš odgovora ali ti je sve smješno – znaš li tko se NA sve smije?

Reci mi da li HEP i ostali državni vjerovnici smiju glasovati na slijedećoj PSN Diokija protiv?
Ja mislim da ne smiju obzirom da je HEP popriličit suvlasnik Dine i da bi takav postupak zasigurno značio veliku štetu HEP-u. A DORH na to ne me bi smio blagonaklono gledati!
I šta piše u bilanci Dine nakon PSN-a – ili je i to SMIJEŠNO![emo_smijeh]

Nemojte čakati da vam padne kao Ingra na 2 kune izađite i spasite se gubitka.

a tko si ti?
dali želiš da vodiš moje financije

@joka

LoL [emo_palacg]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

@bisakovi:

Još uvijek čekamo bilo kakav konstruktivan i argumentiran komentar (o Diokiju, Dini i odnosu njihovih predstečajnih nagodbi), a dobivamo samo, kako sami kažete, “djetinjarije”.

Umjesto “mislim da je ovo riskantno ulaganje i da Dioki nema budućnost” odabrali ste drugačiji pristup (“sasvim sigurno znam da je ovo potpuno budalasto ulaganje jer Dioki ne može izbjeći stečaj”), ali bez ijednog argumenta (osim svođenja na osobnu razinu).

Zašto bi itko vaše upise trebao shvatiti ozbiljno (kad ne želite to što znate podijeliti s drugima)?

@bisakovi
:

Ma drži samo 31% Dine, sitnica[emo_smijesak]

Ništa više ili manje!!!
Pozdrav
[/quote]

[/quote]
"Dina je jedna od jačih i profitabilnijih kompanija" itd,itd.

Smiješno!!!!

[/quote]

Tebi su činjenice smiješne no to nije moj problem – kakav si takav si!

Nemaš odgovora ali ti je sve smješno – znaš li tko se NA sve smije?

Reci mi da li HEP i ostali državni vjerovnici smiju glasovati na slijedećoj PSN Diokija protiv?
Ja mislim da ne smiju obzirom da je HEP popriličit suvlasnik Dine i da bi takav postupak zasigurno značio veliku štetu HEP-u. A DORH na to ne me bi smio blagonaklono gledati!
I šta piše u bilanci Dine nakon PSN-a – ili je i to SMIJEŠNO![emo_smijeh]
[/quote]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

@Mcinha

Sama činjenica da je HEP s 30% u Dini određuje Dinu kao stratešku komapniju za HR!

Po ZAKONU i propisima RH!

I kako će se glasvati – [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

@Mcinha

Sama činjenica da je HEP s 30% u Dini određuje Dinu kao stratešku komapniju za HR!

Vjerojatno će glasati protiv, pa nije njohova lova, a i LNG im ne treba, kao ni svim ostalim zainteresiranima. Sve te silne delegacije u Qatar i Rusiju su išle zbog prirodnih ljepota, a obrnuto na burek

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Nemojte čakati da vam padne kao Ingra na 2 kune izađite i spasite se gubitka.

a tko si ti?
dali želiš da vodiš moje financije
[/quote]A vi u Diokiju imate financije ozbiljno? Pa onda kupujte dionice pomognite firmu koja propada umjesto što pametujete i navlačite druge u svoju mrežu.

@Mcinha

Da je po zakonu odluka bi bila jasna ali s obzirom da u RH politika zaobilazi, savija i manipulira sa zakonom biti će onako kako odredi onaj dio politike koji je trenutno jači , možda Vrdoljak , možda Linić , možda netko treći. Kada netko sazna tko pobjeđuje neka nam javi, pa ćemo znati da li da kupujemo ili prodajemo !

ovo na bidu vam je sve jedan kupac i taj dokupljuje od jutros po 18kn
i njegovi su nalozi ovi po 500 komada

@yeosol

@bisakovi
:

Još uvijek čekamo bilo kakav konstruktivan i argumentiran komentar (o Diokiju, Dini i odnosu njihovih predstečajnih nagodbi), a dobivamo samo, kako sami kažete, “djetinjarije”.

Umjesto “mislim da je ovo riskantno ulaganje i da Dioki nema budućnost” odabrali ste drugačiji pristup (“sasvim sigurno znam da je ovo potpuno budalasto ulaganje jer Dioki ne može izbjeći stečaj”), ali bez ijednog argumenta (osim svođenja na osobnu razinu).

Zašto bi itko vaše upise trebao shvatiti ozbiljno (kad ne želite to što znate podijeliti s drugima)?
——————————————————

a što bi on trebao kad nevlada situacijom ,samo spama temu,uopće ne razumjem na čemu je čovjek,i što ga je tresnulo u životu,očito višak vremena koji nije iskorišten, morati će na ignore listu.

@sava

I kako će se glasvati –
——————————————

Svi dobro znaju kako će glasovati (HEP-HYpo), što će se iskristalizirati danas i sutra, a u srijedu obijava suglasnosti i plana za PSN-DIOKI,koji će biti potvrđen, a o cijeni ne želim govoriti ,ali 30-35 kn je realno za objavu suglasnosti i tajming obijave pokretanja proizvodnje.

New Report

Close