febo: ” dal’da ustanem(opalim po asku u četvrtak) ili da odustanem? u nedoumici sam.[huh] ” Netko u potpisu ima da za tramvajima, ženama i dionicama ne valja trčati. Što češ lupati po asku kada ima tko će to napraviti ako ti nečeš! [thumbsup] Tko prvi njegova djevojka. [tongue] A one donose samo frku u život. Što će ti to? [wink]
he-he.poslušat ću te i ostati na bidu. ionako uvijek imam rezerve eko mi 1.target ne upali. Prva slijedeća solucija mi je PTKM.
kopam malo po netu i poklušavam naći vezu Roberta Ježića s vlasničkom strukturom al ne vidim vezu, bar ne na sda……..pa ako netko moze pomoci super………???
osim sto znam da je covjek radio u svicarskoj za firmu vlasnika 75% udjela DIOKIja, da drma Rijekom i da je nejvjerojatnije bio samo osoba paravan za ulazak stranog kapitala u pertokemiju u Hr, zanima me zasto ga u novinama prozivanju vasnikom kad to nigdje nije registrirano (ili ja ne mogu naci)………………
btw stari mi je radio u jednom dijelu Diokija jako dugo pa znam ponesto o firmi, manje o fundamentima
ajde ekipa………
zahvaljujem na odg
Kolega Beastyboyy,
Evo jedan od dokumenata Diokija, objavljen na netu koji izričito Ježića naziva “večinskim vlasnikom Diokija d.d.”
zahvaljujem kolega posjedon
Postoji puno dokumenata gdje se R.J. navodi kao vlasnik, ali vjerovatno je nekakav posrednik izmedu Diokija i svicarske firme(vlasnik je na papiru), jer ne moze covjek tek tako doci i iskrcati 100tine mil eura i kupiti takvu firmu……………..
Recimo slican slucaj je bio sa sokolom maricem dok ovaj nije strancima preregistrirao firmu
govorim to zato sto se doticni gospodin dozivljava kao bozanstvo u Rijeci, a stari mi nema nikakve rijeci hvale ni za Belosevica ni za Jezica
lp[shocked][shocked][shocked]
beastyboyy:
Oduvijek je bilo, što je dobro za radnike nije za dioničare i obrnuto.Po mojim informacijama radnici obavljaju zahtjevan i tehnološki složen posao koji već godinama nije adekvatno honoriran.Međutim imali su jedinstvenu priliku participirati u privatizaciji po nevjerojatno povoljnim uvjetima ( paket – 151 dionica po 20kuna). Tko je bio strpljiv i izdrži još koju godinu ne prodavajući darovano, dobit će više nego adekvatnu zadovoljštinu za višegodišnju potplaćenost , a skupa s njima zadovoljstvo će dijeliti i ostali dioničari visokim prinosom.
kopam malo po netu i poklušavam naći vezu Roberta Ježića s vlasničkom strukturom al ne vidim vezu, bar ne na sda……..pa ako netko moze pomoci super………??? osim sto znam da je covjek radio u svicarskoj za firmu vlasnika 75% udjela DIOKIja, da drma Rijekom i da je nejvjerojatnije bio samo osoba paravan za ulazak stranog kapitala u pertokemiju u Hr, zanima me zasto ga u novinama prozivanju vasnikom kad to nigdje nije registrirano (ili ja ne mogu naci)……………… btw stari mi je radio u jednom dijelu Diokija jako dugo pa znam ponesto o firmi, manje o fundamentima ajde ekipa……… zahvaljujem na odg
Većinski vlasnik je Dioki holding AG. Vlasnička struktura unutar Dioki Holding AG mogla bi biti slijedeća :
1. VCP preko CETAG-a ima cca 1/3, a to su dionice Diokija koje je prodao HFP;
2. 2/3 je bilo u vlasništvu HAAB koja je otkupila 50% dionica Diokija od privatizacijskih fondova.
U međuvremenu je HAAB prešao u vlasništvo BLB, pa tako i udio u Dioki Holding AG.
zahvaljujem kolega posjedon
Postoji puno dokumenata gdje se R.J. navodi kao vlasnik, ali vjerovatno je nekakav posrednik izmedu Diokija i svicarske firme(vlasnik je na papiru), jer ne moze covjek tek tako doci i iskrcati 100tine mil eura i kupiti takvu firmu……………..
Recimo slican slucaj je bio sa sokolom maricem dok ovaj nije strancima preregistrirao firmu
govorim to zato sto se doticni gospodin dozivljava kao bozanstvo u Rijeci, a stari mi nema nikakve rijeci hvale ni za Belosevica ni za Jezica
lp[shocked][shocked][shocked]
http://www.moneyhouse.ch/u/pub/dioki_holding_ag_CH-170.3.027.463-6.htm
Jezic je gazda, kolko sam skuzio 11 mil EUR je platio dioki. Ko zna njemacki?
[tongue]
Da je Ježić GAZDA ne bi imao 2 prokurista na leđima!
Njegov potpis bez njihovih potpisa je ravan nuli.
Da je Ježić GAZDA ne bi imao 2 prokurista na leđima!
Njegov potpis bez njihovih potpisa je ravan nuli.
Hebat ga, neznam njemacki. Jel pise jos sto interesantno?
Jedino što Ježić posjeduje u Švici je RJ Consulting Gmbh u likvidaciji!
A likvidator je Urs J. Hausheer, s kojim skupa sjedi u Dioki Holding AG!
Isti Urs je bio i u NEPG Ag, poznatijem kao Nord Stream AG, dok se nisu pojavili pravi vlasnici.
I puno važnije je ono što nigdje ne piše ali se NASLUĆUJE!
Kao i pravi vlasnici Dioki Holding AG-a.
Što s etiče vlasništava nad Diokijem i ja sam načuo razne priče – od onih običnih do onin najnevjerojatnijih.
Jedna od njih je da je Ježić samo paravan za pravog vlasnika, a to je ***obrisano***. [huh]