DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

febo: ” dal’da ustanem(opalim po asku u četvrtak) ili da odustanem? u nedoumici sam.[huh] ” Netko u potpisu ima da za tramvajima, ženama i dionicama ne valja trčati. Što češ lupati po asku kada ima tko će to napraviti ako ti nečeš! [thumbsup] Tko prvi njegova djevojka. [tongue] A one donose samo frku u život. Što će ti to? [wink]

he-he.poslušat ću te i ostati na bidu. ionako uvijek imam rezerve eko mi 1.target ne upali. Prva slijedeća solucija mi je PTKM.

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

kopam malo po netu i poklušavam naći vezu Roberta Ježića s vlasničkom strukturom al ne vidim vezu, bar ne na sda……..pa ako netko moze pomoci super………???

osim sto znam da je covjek radio u svicarskoj za firmu vlasnika 75% udjela DIOKIja, da drma Rijekom i da je nejvjerojatnije bio samo osoba paravan za ulazak stranog kapitala u pertokemiju u Hr, zanima me zasto ga u novinama prozivanju vasnikom kad to nigdje nije registrirano (ili ja ne mogu naci)………………

btw stari mi je radio u jednom dijelu Diokija jako dugo pa znam ponesto o firmi, manje o fundamentima

ajde ekipa………

zahvaljujem na odg

Kolega Beastyboyy,

Evo jedan od dokumenata Diokija, objavljen na netu koji izričito Ježića naziva “večinskim vlasnikom Diokija d.d.”

La vita e bella!

zahvaljujem kolega posjedon

Postoji puno dokumenata gdje se R.J. navodi kao vlasnik, ali vjerovatno je nekakav posrednik izmedu Diokija i svicarske firme(vlasnik je na papiru), jer ne moze covjek tek tako doci i iskrcati 100tine mil eura i kupiti takvu firmu……………..
Recimo slican slucaj je bio sa sokolom maricem dok ovaj nije strancima preregistrirao firmu

govorim to zato sto se doticni gospodin dozivljava kao bozanstvo u Rijeci, a stari mi nema nikakve rijeci hvale ni za Belosevica ni za Jezica

lp[shocked][shocked][shocked]

beastyboyy:

OPORTUNIST, 23.12.2007. u 20:53
govorim to zato sto se doticni gospodin dozivljava kao bozanstvo u Rijeci, a stari mi nema nikakve rijeci hvale ni za Belosevica ni za Jezica

Oduvijek je bilo, što je dobro za radnike nije za dioničare i obrnuto.Po mojim informacijama radnici obavljaju zahtjevan i tehnološki složen posao koji već godinama nije adekvatno honoriran.Međutim imali su jedinstvenu priliku participirati u privatizaciji po nevjerojatno povoljnim uvjetima ( paket – 151 dionica po 20kuna). Tko je bio strpljiv i izdrži još koju godinu ne prodavajući darovano, dobit će više nego adekvatnu zadovoljštinu za višegodišnju potplaćenost , a skupa s njima zadovoljstvo će dijeliti i ostali dioničari visokim prinosom.

kopam malo po netu i poklušavam naći vezu Roberta Ježića s vlasničkom strukturom al ne vidim vezu, bar ne na sda……..pa ako netko moze pomoci super………??? osim sto znam da je covjek radio u svicarskoj za firmu vlasnika 75% udjela DIOKIja, da drma Rijekom i da je nejvjerojatnije bio samo osoba paravan za ulazak stranog kapitala u pertokemiju u Hr, zanima me zasto ga u novinama prozivanju vasnikom kad to nigdje nije registrirano (ili ja ne mogu naci)……………… btw stari mi je radio u jednom dijelu Diokija jako dugo pa znam ponesto o firmi, manje o fundamentima ajde ekipa……… zahvaljujem na odg

Većinski vlasnik je Dioki holding AG. Vlasnička struktura unutar Dioki Holding AG mogla bi biti slijedeća :
1. VCP preko CETAG-a ima cca 1/3, a to su dionice Diokija koje je prodao HFP;
2. 2/3 je bilo u vlasništvu HAAB koja je otkupila 50% dionica Diokija od privatizacijskih fondova.

U međuvremenu je HAAB prešao u vlasništvo BLB, pa tako i udio u Dioki Holding AG.

zahvaljujem kolega posjedon

Postoji puno dokumenata gdje se R.J. navodi kao vlasnik, ali vjerovatno je nekakav posrednik izmedu Diokija i svicarske firme(vlasnik je na papiru), jer ne moze covjek tek tako doci i iskrcati 100tine mil eura i kupiti takvu firmu……………..
Recimo slican slucaj je bio sa sokolom maricem dok ovaj nije strancima preregistrirao firmu

lp[shocked][shocked][shocked]

http://www.moneyhouse.ch/u/pub/dioki_holding_ag_CH-170.3.027.463-6.htm

Jezic je gazda, kolko sam skuzio 11 mil EUR je platio dioki. Ko zna njemacki?
[tongue]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Da je Ježić GAZDA ne bi imao 2 prokurista na leđima!
Njegov potpis bez njihovih potpisa je ravan nuli.

Da je Ježić GAZDA ne bi imao 2 prokurista na leđima!
Njegov potpis bez njihovih potpisa je ravan nuli.

Hebat ga, neznam njemacki. Jel pise jos sto interesantno?

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Jedino što Ježić posjeduje u Švici je RJ Consulting Gmbh u likvidaciji!
A likvidator je Urs J. Hausheer, s kojim skupa sjedi u Dioki Holding AG!
Isti Urs je bio i u NEPG Ag, poznatijem kao Nord Stream AG, dok se nisu pojavili pravi vlasnici.
I puno važnije je ono što nigdje ne piše ali se NASLUĆUJE!
Kao i pravi vlasnici Dioki Holding AG-a.

Što s etiče vlasništava nad Diokijem i ja sam načuo razne priče – od onih običnih do onin najnevjerojatnijih.
Jedna od njih je da je Ježić samo paravan za pravog vlasnika, a to je ***obrisano***. [huh]

La vita e bella!

Posejdone, cenzuriran si, može na private?

New Report

Close