DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ajde vise…sve je nesto zivnulo osim diokija i hdelice…

Uz svo dužno poštovanje, kolega, tvoj me post neopisivo podsjeća na ovu sliku.

Jao si ga nama sa ovakvim investitorima! [undecid]

La vita e bella!

dobra ekipa ovdje, eto i mene k vama. postavio se danas na kupnju negdje down under.[wink]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

dobra ekipa ovdje, eto i mene k vama. postavio se danas na kupnju negdje down under.[wink]

Dobro došao kolega!
Možda te poklopi, a onda ćeš za koji mjesec cvasti od sreće!
Ali tiho o tome, da nas nitko ne čuje! [wink]

La vita e bella!

[smiley] kolegica…ja sam vise intuitivni ulagač a vama iskusnima u znanju prepustam tu vrstu mudrosti…mene intuicija cisto dobro sluzi…mada volim poslusati i tvoje mudrosti Posjedone…

[smiley] kolegica…ja sam vise intuitivni ulagač a vama iskusnima u znanju prepustam tu vrstu mudrosti…mene intuicija cisto dobro sluzi…mada volim poslusati i tvoje mudrosti Posjedone…

Oh, da sam to znao, skratio bih svoj dugi jezik! [smiley]

Dozvolite mi da vas onda počastim sa malim virtualnim poklončićem za ove blagdanske dane. [wink]
Želim Vam ugodan vikend!

La vita e bella!

febo: ” dobra ekipa ovdje, eto i mene k vama. postavio se danas na kupnju negdje down under.[wink] ” Dobro došao kolega! Možda te poklopi, a onda ćeš za koji mjesec cvasti od sreće! Ali tiho o tome, da nas nitko ne čuje! [wink]

Čuju nas kolega molim tiše malo![pray]
U grmlju sam.[tongue]

Uhljebe na ulicu!!!!!

Mislim šta je ovo danas na DIOKI-ju. Prvo nitko neće po 600, pa kad ja počistim onda se svi naslažu iznad mene. Čisti plagijatori [sad]

Mislim šta je ovo danas na DIOKI-ju. Prvo nitko neće po 600, pa kad ja počistim onda se svi naslažu iznad mene. Čisti plagijatori [sad]

ja sam još uvijek down under. ako me ne poklope, možda odustanem.

kad se rijesim onog glupog HT-a doci cu i ja k vama samo prije ce dioki narast nego HAJTE[embarass] .Budala stavim 50% portfelja na HT[angry]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

A šta ćeš. Gazprom je, navodno, 2001. za Dinu nudio 500 milijuna dolara, a prodana je 2004. Dioki Holdingu za cca 25-30 milijuna eura. Čudni su putevi gospodnji.

dal’da ustanem(opalim po asku u četvrtak) ili da odustanem? u nedoumici sam.[huh]

dal’da ustanem(opalim po asku u četvrtak) ili da odustanem? u nedoumici sam.[huh]

Netko u potpisu ima da za tramvajima, ženama i dionicama ne valja trčati.
Što češ lupati po asku kada ima tko će to napraviti ako ti nečeš! [thumbsup]
Tko prvi njegova djevojka. [tongue]

A one donose samo frku u život. Što će ti to? [wink]

La vita e bella!

New Report

Close