DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nisam bio upravu nije povuko po asku
SRETNO SVIMA SUTRA!!!!!!!![emo_dolar][emo_euro][emo_funta][emo_kuna]

17.06.2013
1.DIOKI HOLDING AG 3.068.525 75,91 Osnovni račun
2.ZAGREBAČKA BANKA D.D. FILIPOVIĆ MARIJAN 130.705 3,23 Skrb. račun
3.FILIPOVIĆ MARIJAN 28.809 0,71 Osnovni račun
4.PRIMORSKA BANKA DIONIČKO DRUŠTVO RIJEKA 23.760 0,59 Skrb. račun
5.JANTOLEK DAMIR (97590186739) 23.674 0,59 Osnovni račun
6.POŠTEK GORANA (45157779873) 19.922 0,49 Osnovni račun
7.ŠMUK ZDRAVKA (72809430258) 17.001 0,42 Osnovni račun
8.MARJANOVIĆ DARIO (89736377267)14.736 0,36 Osnovni račun
9.KNEŽEVIĆ JOZO (02897108333) 12.720 0,31 Osnovni račun
10.PIETRI ROK (70199075506) 12.310 0,30 Osnovni račun
Ukupno: 3.352.162 82,93

Vrdoljak, 12. ožujka 2013. godine:

“Ja bi im (vjerovnicima Diokija, op.a.) stvarno sugerirao da damo šansu toj proizvodnji, vjerovatno će na taj način i oni povećati šansu svoje naplate, ali ne bi volio bitnije utjecati na njih”, kazao je Vrdoljak.

Istina, ne bi bio prvi političar koji jako brzo mijenja mišljenje, ovisno o dnevno-političkim pozdarijama [emo_smijesak]

U članku se spominje i kako nagodba može proći ako je svi drugi vjerovnici prihvate, što god to značilo. U tom slučaju navodno pristanak HEP-a ne bi bio potreban.

Ali opet, kako HEP mora platiti zemljište, kako ga natjerati da plati? Ili u biti Vrdoljak traži državna jamstva za tu transakciju, more i to bit. Ili zbog nekih drugih stvari ucjenjuje Linića, ili ne razgovaraju jer je ovaj onom dužan za gemišt, nikad ne znaš u ovoj državi koliko banalan može biti problem…

Ajde Lebowski ne muti bespotrebno vodu. Ako nagodba prolazi i bez Hep-a u čemu je problem. Ako si prerano izašao iz Diokija na 26 tvoja odluka.

U članku se spominje i kako nagodba može proći ako je svi drugi vjerovnici prihvate, što god to značilo. U tom slučaju navodno pristanak HEP-a ne bi bio potreban.

Ali opet, kako HEP mora platiti zemljište, kako ga natjerati da plati? Ili u biti Vrdoljak traži državna jamstva za tu transakciju, more i to bit. Ili zbog nekih drugih stvari ucjenjuje Linića, ili ne razgovaraju jer je ovaj onom dužan za gemišt, nikad ne znaš u ovoj državi koliko banalan može biti problem…

***jesu banke pristale? ako jesu onda nas boli pipi za Linica, Vrdoljaka i HEP… 12 dana prije ulaska u EU nebitno je vise tko je kome duzan za gemist

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

***jesu banke pristale? ako jesu onda nas boli pipi za Linica, Vrdoljaka i HEP… 12 dana prije ulaska u EU nebitno je vise tko je kome duzan za gemist

Prema postojećem zakonu, da bi banke dobile pravo glasa, moraju se odreći založnog prava nad nekretninama, tako da banke ne glasuju često, iako sudjeluju u pripremi ps nagodbe. U DIOK, koliko sam kratko pregledao, glasovat će vjerovnici s 900 do 1.1 milijardu kuna (ako Hypo pristane glasovati). HEP i HEP opskrba imaju cca 110 milijuna kuna glasova. Diokijju za prolaz treba kojih 600+ milijuna kuna podrške. Bez HEP-a, prilično teško. Napominjem da u slučaju da PFN ne bude prihvaćen, preostaje dovoljno vremena da se ponovno izmijeni. No, onda je pitanje hoće li Čermak i dalje biti zainteresiran da upadne u cijelu tu priču, te hoće li nominala i broj dionica biti jednak kao sada.

Ako je to istina, to je super vijest. Možda se general uključi kao strateški partner u izgradnji LNG terminala. Pa kasnije tu izgradi i kakvu plinsku elektranu. To bi za DINU bio super scenarij.

Ako je moderator izbrisao prvi post Lebowskog, koja sadrži i slobodnu interpretacija dotičnog o tekstu kojeg nitko još nije pročitao, predmijevam da procjenu o vjerodostojnosti čini upitnom.

Mislim da je to rekla-kazala clanak. Molio bih Lebowskog da copy-pastea ovdje ako moze/smije.

Mislim ako HEP (nakon toliko mjeseci pregovora, izrecene podrske Cermakovom planu od strane Vrdoljaka, podrske Linica, toliko javno izgovorenih planova kako LNG projekt dobro napreduje), ne pristane na plan onda stvarno ne znam gdje ova drzava ide i kome vise vjerovati.

Al lako za mene…. Radnici Diokia i Dine su ljudi na rubu, a njima nije potrebno puno… ako stvarno tako bude ne bih volio biti u kozi Ivana Vrdoljaka.

Ako je moderator izbrisao prvi post Lebowskog, koja sadrži i slobodnu interpretacija dotičnog o tekstu kojeg nitko još nije pročitao, predmijevam da procjenu o vjerodostojnosti čini upitnom.

Nije to bila pjesma, kume, to je bio novinarski članak…

Upravo procitao.naslov je bombastican,ali iz samog ‘novinarskog’ teksta mozemo zakljucit da hep vise gubi nego dobiva,sto mi je vrlo cudno,u odnosu na izjave ministra Vrdoljak kao predsednika nadzornog odbora hepa,koji je izjavio da je vldi bitno da se u diokiju pokrena prozvodnja.
Vemoa sam sumnjicav u vjerodostojnost ovog clanka koji izlazi na sam dan PSN diokija i dine.!

New Report

Close