DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zasad fali malo hrabrosti kupcima, još je svježe sjećanje na odgodu ročišta prošli put.. [emo_smijesak] Možda se pred kraj trg. dana vrati hrabrost

@lacoste
Htio sam nešto odgovoriti, ali sam tek sada vidio datum registracuje.

Danas, barem mali šou je obvezatan.

ovdje stalno iste spike, pjevaju se borbene i razvlači harmonika, a nitko nema hrabrosti ni keša za skinuti 2-3000 komada s prodaje [emo_zloban]

nosfert
Upravo su te poslušali i skinuli par tisućica sa aska.

@lacoste
Htio sam nešto odgovoriti, ali sam tek sada vidio datum registracuje.

i ja sam se registrirao prije par mjeseci.radnog iskustva na burzi imam od 2005g.i što bi to po tebi značilo?!
jedina pozitivna stvar na ovom forumu,je ta što sam stupio u kontakt sa čovjekom sa forumu,koji ima iskustva i pameti u ulaganju u hrvatsko tržište kapitala.

nosfert
Upravo su te poslušali i skinuli par tisućica sa aska.

e vidiš, da to nisam napisao cijena bi i dalje bila na 26-27 kn…a vi mene natrpali jedinicama….e neću vam više ovdje pisati pa nek vam padne na 25 kn [emo_plazi]

E, sada je pravo vrijeme za igre.
Netko sa 70 komada spušta nas 28,22 a iz aviona se vidi da se lako može dobiti malo više.

ovaj put glasovanje ide sutra, nema nikakvih obvijesti o odgodi a već je 15 i 20[emo_palacg]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

ovaj put glasovanje ide sutra, nema nikakvih obvijesti o odgodi a već je 15 i 20[emo_palacg]

..izgleda da si u pravu[emo_smijesak]

..čekamo da ovi na bidu izgube živce

ovaj na bidu sa 2500komada bi mogao opalit po ASKU

New Report

Close