DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nominalu objesi macku o rep..to je samo mrtvo slovo na papiru,,,znam previse ljudi koji su izgubili sve sto imaju ravnajuci se po nominali..btw, ingr ,,nominala pojma nemam , niti me zanima, ovo ide nazad na 10 kn i manje cim se zavrse ove igre..dok se ne pokrene proizvodnja i pocne uopce nesto radit ovdje ovo ce bit bit šrot od dionice..dotad trguj uzimaj profit, jer igra ne traje vjecno..

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

@krokodil

nominala MGMa je 10kn odi sad kupi MGM imaš za 50lp na bacanje
nominala INA je 900kn šta misliš oče past na 900kn

prestani muljati neifnormirane dioničare diokia da če otiči na 100kn
kad prema zadnjem izvješču ima dug od 16kn po dionici znači na ovu cjenu od 27kn +16kn ispada 43kn cjena što je i više nego super cjena jer niti proizvodnja nije pokrenuta niti su zbrinuti radnici niti se znaju detalji kako to misli brko urediti šta če biti sa firmom i sa LNG terminalom ima ovdje jako puno pitanja i nepoznanica
ako vidiš stare postove vidičeš kako su i tada ljudi mislili da če dioki jako puno vrjediti i da če bit LNG i sve ostalo a ovaca za šišanje biče uvijek

PUSTI KRAJU STO JE BILO – NAS INTERESIRA STO CE BITI¨.
Cermaku vrijedi 70kuna po dionici – to je cinjenica,
I uopce ne dvojim da je vec unutra i da radi najvjerojatnije preko Adriaoila.

@sava

Nema potrebe za obijašnjavanjem, kolega je samo upotrebio pogrešnu formulu,na trenutnu cjenu je dodao dug, umjesto da je od Ponude od 70 kn oduzeo dug od 16 kn i dobio bi vrijednost dionice..

što je bilo bilo je, sad na 27, kuna dvije gore dole,prije dole, isto kao i Varteks,tko je izašao na 30+ svaka čast, sve drugo možete Čermaku objesiti o rep, ako ga uopče bude bilo

LNG u Omislju u to vise nitko ne sumnja.
Niti E,ON se nije povukao iz projekta – dapace potvrdjuju da namjeravaju graditi terminal.

E.On not trying to replace Russian gas with LNG – CEO
Joshua Posaner
13 June 2013 | 14:42 GMT
Vaš link …[/url]

…E.On has access to capacity at terminals in Spain, Italy, the UK and the Netherlands – with future projects in development in both Croatia and Italy…..

malo pritišću po bidu.ali od utorka neće imati koga pritisnuti.pozdrav

Ja mislim da ovdje trguje “grupica špekulanata” jedni s drugima.
Sada izgleda nema više drugih “interesenata” pa nema niti prometa jer su “špekulanti” “nakrcani dionicama”.
I što slijedi onda?????
Pozdrav

Ja mislim da ovdje trguje "grupica špekulanata" jedni s drugima.
Sada izgleda nema više drugih "interesenata" pa nema niti prometa jer su "špekulanti" "nakrcani dionicama".
I što slijedi onda?????
Pozdrav

[emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg]

i ja bi po 26,50

ovaj na bidu 26,50kn 2500kom (66.000kn)ne vjeruje u PSN.
[emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak]

ponavljas svako dan jedno te isto…ovdje nea vise trgovanja po asku…jedno duze vrijeme
[/quote]

Pa i ti svaki dan ponavljas jedno te isto. Potpuno si isto ko on, samo kaj drukaš na pad (očeš ući ili imaš gorka iskustva sa ZSE pa sad to želiš i drugima).

za kolegu ZMAJKIJA,Bisakovi,itd da ne nabrajam,uglavnom ekipa koja spama temu na pad cijene ,nije potrebno trošiti riječi, oni to rade od 15 kn,pametnije im je da prate trgovanje ,ubrzo će zašutiti kad cijena krene na nivo 34-35 kn ,onda ponovno zazivati pad, oni su većinom sreću potražili u INGRA , a zanemaruju dionicu u koju strateški partner ulaže 27 milijuna eura ,pokreće proizvodnju ,koju će u 85% ići za izvoz , svaki komentari na ovakav jeftini spam i druk je suvišan, nerazumujem njihovo ponašanje niti ga želim razumjeti.

New Report

Close