Ja potpuno podržavam stav DIOKI-a da ga se pljačka sa ovim nametom, samo nisam baš siguran koliko im je bilo pametno da to na ovaj način izražavaju. Navući će si neprijatelje koji im mogu dosta zagorčati život.
Ima nešto u ovome. [undecid]
Jasno je da je obračanje preko medija vrsta izravnog pritiska, što je nekada efektan način za pridobivanje pažnje. Naročito u Gradu u kojem vlada “elita” bez imalo sluha.
Ako će posljedica biti rješavanje sporova, pridobiti neke “neprijatelje” i nije greda.
Postoji još jedna dimenzija cijele priče – osim želje da se rasčisti priča oko pročistaća (dakle čisti poslovni interes), ovo je također i svojevrstan udar na Bandića. To ima svoju težinu a vezano je uz odnose u SDP i najavljene pretumbacije koje bi ova stranka mogla doživjeti na svojoj skoroj konvenciji.
Možda Dioki jako dobro zna što radi!
[thumbsup]
Apeliram na razumno iščitavanje nastale situacije.
Naime u Adria lng doo jedan od vlasnika je društvo RWE Gas Midstream GmbH, Njemačka, a u
ZOV doo jedan od vlasnika je društvo RWE Aqua GmbH, sa sjedištem u Friedrichstrasse 95, D-10117 Berlin, Njemačka. Hajde stručnjaci, pojasnite o čem se tu radi.
Oće bit šta od Diokija a? ima li tko kakav pravi info … ovo nagađanje ne vodi nikuda.
Apeliram na razumno iščitavanje nastale situacije. Naime u Adria lng doo jedan od vlasnika je društvo RWE Gas Midstream GmbH, Njemačka, a u ZOV doo jedan od vlasnika je društvo RWE Aqua GmbH, sa sjedištem u Friedrichstrasse 95, D-10117 Berlin, Njemačka. Hajde stručnjaci, pojasnite o čem se tu radi.
I da se zna! Oglas nije udar na Grad Zagreb, nego na Hrvatske vode, kojima se plaća 0,9kn/m3 vode za onečišćenje Save. Kada se taj novac prelije na račun ZOV-a to će biti cca 1 milijarda kuna prihoda manje Hrvatskim vodama.
mislim da ovo nije rijesenje davanje u javnost takvih fora, s obzirom na dionice, doci ce do turbolencije cijene zbog trzavica[undecid]
mislim da ovo nije rijesenje davanje u javnost takvih fora, s obzirom na dionice, doci ce do turbolencije cijene zbog trzavica[undecid]
već se primjećuje na današnjem trgovanju[angry]
Na mene to nece dijelovat a pogotovo kad znam da se ti problemi vuku vec odavno.Nista strasno,[smiley]
ovo stvarno nije trebalo nagasavat da je na sudu 30M….sve si mislim da uletim[wink]
AKTUALNI SAT GRADSKE SKUPŠTINE O ZAGREBAČKOM HOLDINGU, POSKUPLJENJIMA, MAKSIMIRSKOM STADIONU …
HNA
ZAGREB, 20. prosinca 2007. (Hina) – Sjednica zagrebačke Gradske
skupštine, na kojoj će se danas odlučivati o gradskom proračunu za
2008. od 7,450 milijardi kuna, počela je Aktualnim satom, na kojemu su
se gradski zastupnici zanimali jesu li oni zastupnici koji rade u
Zagrebačkom holdingu u sukobu interesa, koliko su istinite najave o
poskupljenju komunalnih usluga, što je s dovršetkom maksimirskog
stadiona i ostalom. #L#
Morana Paliković-Gruden (HNS) upitala je što je s plaćenim oglasom
Diokija u novinama, u kojemu traže da se precizira plaćanje usluge
pročišćavanja otpadnih voda.
Bandić je kazao da će novi tarifni model odgovoriti na pitanje
pravednosti naplate usluge pročišćavanja, a uplatnica će to učiniti
transparentnim. Najavio je da će ta usluga uskoro poskupjeti.
Majstor Mile [sealed]
Najbolje ponude [ DIOK-R-A ] Kupnja Cijena
31 585,00
28 582,00
300 581,51
760 581,50
20 581,20
Cijena Prodaja
600,00 171
605,00 28
607,00 32
607,90 40