DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dalekovod prema desetki
dioki prema ……
nominala
nominala ljudi

[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Ja vjerujem da je Čermak čovjek od akcije i da ne čeka PSN – uložio je svoju lovu i mislim da se u Milanu radi?
Zašto bi čekao – odblokiraš Adriaoil preuzmeš njegov udio u Ćufu i šljakaš čekajući da se ovo sve ostalo odvrti do kraja!

krećemo vežite se!!!!!!!!
[emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg]

ma da upravu si fakat si vidiovit….Bože oprosti mi s kojim ja smiješnim likovima tu diskutiram…..pozzz..btw jesi li ti dugoročni investitor ili…[emo_smijeh][emo_smijeh]…bb

@sava
Ja vjerujem da je Čermak čovjek od akcije i da ne čeka PSN – uložio je svoju lovu i mislim da se u Milanu radi?
Zašto bi čekao – odblokiraš Adriaoil preuzmeš njegov udio u Ćufu i šljakaš čekajući da se ovo sve ostalo odvrti do kraja!

————————————————-

Uvjeriti ćemo se uskoro, razvoj situacije govori u prilog pozitivnog rješenja,dva dana nas djele od točnih informacija i rješenja.

manica
Ne piše se rađe nego radije.

Vrijeme je ovom sa H nalogom na asku da se povlači.

Vrijeme je ovom sa H nalogom na asku da se povlači.

prije bi bilo vrijeme za povlačenje lažnjaku na “kupnji” sa 10.000 komada na 3 kn jer bi ga mogla HANFA priupitati što glumata na toj razini???

iskrcavanje ostataka ovog šrota od dionice…dok ima nadobudnih..koji polako kopne…tada nastupa otrijeznjenje…i sipanje po bidu ,,kojeg naravno tada NECE biti [emo_smijeh][emo_smijeh] klasicna stecajusa…

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

KUPNJE (22.993) – DIOK-R-A PRODAJE (44.628) – DIOK-R-A

mozes mislit kako ovo ide na 35 kn…top 10 ne mrda osim sto malo trejda za gablec

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

@Zmajki: Kada su poceli vasi problemi? 😀

Ajde dioki, kreni. Gore ili dolje, da vidimo gdje smo.

zmajki želi ući…[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

New Report

Close