DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako crodux bude vecinski vlasnik da li mislis da ima buducnosti u poslovanju.
Pogledaj kako sada posluje i koje sva ulaganja imaju u vidu.
Ja ti savjetujem da ostanes i nakon PSN,jer neces na niti jednoj dionici na zse imati toliku dobit kao na diokiju.pozdrav

LOOOL….ma sigurno ni na jednoj dionici… jer nam je kolega vidovit….i to dugoročno….

@lacoste10: Ta ekipa je prognozirala da ce DIOKI na 20 ovaj tjedan….toliko o tome.

Imate ovu izjavu CRODUXa od prije koji mjesec:

http://liderpress.hr/tvrtke-i-trzista/poslovna-scena/cermak-otkrio-kojim-se-kriterijima-vodio-u-restrukturiranju-diokija/

“Predsjednik Uprave Crodux plina Ivan Čermak u obavijesti o prijedlogu preuzimanja zagrebačkog Diokija i omišaljske Dine ističe kako je njegova tvrtka spremna osigurati potrebna sredstva za pokretanje i nastavak proizvodnje, osiguranje radnih mjesta, te razvoj novih projekata koji će omogućiti novo zapošljavanje.

Mislim da se dodatna i velika vrijednost krije u ovom boldanom. To su projekti o kojima se ne moze procitati u planu u PSN…

manica
Da imas sredstva,u koju bi ti dionicu na zse ulozio?
Naravno da se podrazumjeva da imas dvostruku ili vecu dobit.ja imam vec dvostruku.

danas je vjerovatno crobex u minusu radi ht.ali to za dioki nema nikakvo značnje.
ako ste dobro primjetili da su na diokiju na asku nestali par naloga po 500kom na 27,30kn do 27,70kn.blizu je dan D.
[emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg]

manica
Naravno da se podrazumjeva da imas dvostruku ili vecu dobit.ja imam vec dvostruku.

ne znam vjerovatno u neku koju bi ti preporučio kralju[emo_smijeh][emo_smijeh]

@gruba
Ovdje je samo pitanje trenutka kada će ask biti počišćen do 30 kn ,i kada će početi probijanje otpora na 30-31 kn..

manica

ne znam vjerovatno u neku koju bi ti preporučio kralju[emo_smijeh][emo_smijeh]
[/quote]

ne manjka takvih mudrijaša na forumu kao što si ti,i naravno da ne zaboravim sa velikom rupom u đepovima.
[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

kad si već pun mudrosti nebi škodilo i malo pravopisa,nije đep nego džep kralju….bome počisti netko ask sve do 27…skoro 2k prometa…LOOOOL….ne brini ti za moj acc. rađe si svoj pogledaj

krećemo vežite se!!!!!!!!

manica
moram te ispravit počistio ask do 28kn.

dalekovod prema desetki
dioki prema ……
nominala
nominala ljudi

Prva pozitivna blokada je oko 28,80 kn

New Report

Close