DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pozdrav,ovo moje pitanje nije direktno povezano sa ovom temom al sam nov u ovakmim sttvarima pa molim pomoc,prije nekoliko godina sam kupio oko 50 dionica diokia po cijeni od 40kn,sada kada su pale na racunu od hite imam minus na te dionice u iznosu od nekih 400kn. Je li ja sada mogu uplatiti novac na racun od hite te nastaviti trgovati ili se taj minus prvo treba podmirit? Hvala unaprijed.

Ćestitam, sjedi, pet!
Da si samo jednom navratio na žitnjak da samo vidiš firmu izvana čije si dionice kupio, shvatio bi da ćeš izgubiti!

[b]Jebeš forum koji Savu nema! Maske su napokon pale: Hasta la vista Dioki![/b] [i]"uljepšavaš svoje stanje al’ ne možeš da me zezneš jer hakersko imam znanje"[/i]

gmchanger
Minus bi ti trebao biti 700kn, a ne 400. Ništa ne moraš podmirivati, samo uplati novac na račun i trguj.

ako ste skeptični u prihvačanje PSN slobodno se iskrcajte na ovim razinama.pozdrav
[emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg]

Po ocjenama moje prethodne poruke, vidi se koji je tip ulagača jutros navratio na forum. [emo_smijeh]

Po ocjenama moje prethodne poruke, vidi se koji je tip ulagača jutros navratio na forum. [emo_smijeh]

oni koji ne vole navlakačke poruke?

Mirnoća trgovanja, dali nam slijedi obijava do kraja dana…

Zašto se ne prikazuju sve poruke na forumu? U redu je da se brišu, ako su uvredljivog sadržaja. Ali ako ukazuju na eke činjenice trebaju se objaviti. Forum gubi na vjerodostojnosti.

hvala koc

@Gulkeee
Zašto se ne prikazuju sve poruke na forumu? U redu je da se brišu, ako su uvredljivog sadržaja. Ali ako ukazuju na eke činjenice trebaju se objaviti. Forum gubi na vjerodostojnosti.

——————————————————–

Selekcija i odabir, izčekivanje pozitvne obijave dogovora sa vjerovnicima.

Primjećujem da vas većina nije pročitala tekst u Novi list od subote ,gdje ministar najavljuje zalaganje za riješenje situacije u DIOKI.

Primjećujem da vas većina nije pročitala tekst u Novi list od subote ,gdje ministar najavljuje zalaganje za riješenje situacije u DIOKI.

Te i takve najave čitamo već 15 mjeseci, da nije tragično bilo bi smiješno. Manje drukanja kolega pa neka burza kaže svoje. Pozdrav

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

New Report

Close