haha, koje bedastoće….kao prvo uopće još nisu unutra jer plan PSN još nije prihvaćen, a kao drugo -ako i uđu to će biti zato jer ih na to sili Zakon o PSN a ne zato jer tu vide priliku za zaradu! [emo_palacd]
[/quote]
Da te podsjetim – HEP je mogao preuzeti zgradu na Žitnjaku prema obvezi kojaj je potpisana od strane direktora HEP-a, to je materijalna činjenica i imaš je u Diokijevim objavama.
Glede ZABA – slična ti je situacija, mogu se naplatiti jer imaju ovršnu ispravu na onome što su kreditirali, ali ipak su odabrali dionice!
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/kIbTzp2SbMyHILY0eAnIbQ==.pdf
Ukoliko se PSN vodi po Zakonu i ova isprava MORA biti dio PSN-a!
ZMAJKI
jel vi ne vidite da je CROBEX u crvenom
vaš komentar mi je upao ko budali šamar
prije dva dana sam reko da mislim da če cjena iči dole jer je ex dividenda day za HT a odgođena je PS nagodba situacija nije čista i crobex je u silaznoj putanji a baš ste mi vi rekli da pričam gluposti i da ništa ne znam
hvala što se potvrdili ono šta sam reko
Da te podsjetim – HEP je mogao preuzeti zgradu na Žitnjaku prema obvezi kojaj je potpisana od strane direktora HEP-a, to je materijalna činjenica i imaš je u Diokijevim objavama.
HEP je državna tvrtka koju je vlada očito stisnula da bude “kooperativna”, a i ne vjerujem da sada u PSN uopće mogu prepisati zgradu na sebe kad to nisu odradili ranije!
Ma modrobradi i ekipa su poceli pratiti dioki prije tjedan dana, kada su vidili da raste.
Nemaju pojma o firmi ni planu PSN, a jos manje o onome sto se dogadjalo u zadnjih godinu i vise dana, ali bitno da truju po forumu…
Zato sam ih i stavio na ignore.. nista korisno necemo cuti od njih…
Spominješ HEP, a oni cure na sve strane.
http://danas.net.hr/novac/zabija-se-zadnji-cavao-u-lijes-hep-a
HEP ima obvezu prema Diokiju i ta obveza je i više no očita i dio je PSN-a!
Jedino ako je Uprava Diokija propustila to navesti kao potraživanje, no više sam sklon da, bez obzira što nije navedeno, se sada realizira kroz dionice!
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/kIbTzp2SbMyHILY0eAnIbQ==.pdf
I nisam pogriješio ako sam naveo da HEP-u nije cilj izgubiti nego zaraditi – bilo da je to zamjenska realizacija ili po sili Zakona.
No vidimo da se unutar PSN-a prijavljuju i sva potraživanja nastala na temelju raznih potpisanih ugovora, izdanih jamstava, sudužništava,……
Nema razloga da to ne bude tako i s strane dužnika!
Ma modrobradi i ekipa su poceli pratiti dioki prije tjedan dana, kada su vidili da raste.
Nemaju pojma o firmi ni planu PSN, a jos manje o onome sto se dogadjalo u zadnjih godinu i vise dana, ali bitno da truju po forumu…
Zato sam ih i stavio na ignore.. nista korisno necemo cuti od njih…
modrobradi je prodao varteks na 14 kn pa je malo ljut što je i ovdje propustio rast. Ali pošto je tek utorak još stigne uskočit.
HEP je državna tvrtka koju je vlada očito stisnula da bude "kooperativna", a i ne vjerujem da sada u PSN uopće mogu prepisati zgradu na sebe kad to nisu odradili ranije!
[/quote]
ZABA je isto državna banka, pa su i nju prisilili da uđe u vlasništvo. Zašto državi to nije uspjelo na Varteksu, nego tamo ZABA uzima nekretnine? Zašto na Badelu gdje je država i u vlasništvu firme, pa banke odbijaju pretvoriti potraživanja u udjele?
Još se nekoliko dana može trgovati do sljedećeg utorka, vjerojatno će cijena rasti kako će se približavati taj dan D. Vjerojatno i nešto opreznije nego krajem prošlog tjedna, s obzirom na posljednju odgodu.
S druge strane, jednako tako može se reći da nitko ni ne prodaje na ovim razinama. Ovih par naloga ispod 28.50 kuna praktično su nepromijenjeni. Tako da ni eventualni pokušaji obaranja cijene (koji bi omogućili transfer zarade s onih koji su kupili ispod 20 na ove koji bi kupili kad sruše na 23-24 pa prodali na 30) zasad ne uspijevaju.
HEP je državna tvrtka koju je vlada očito stisnula da bude "kooperativna", a i ne vjerujem da sada u PSN uopće mogu prepisati zgradu na sebe kad to nisu odradili ranije!
[/quote]
ZABA je isto državna banka, pa su i nju prisilili da uđe u vlasništvo. Zašto državi to nije uspjelo na Varteksu, nego tamo ZABA uzima nekretnine? Zašto na Badelu gdje je država i u vlasništvu firme, pa banke odbijaju pretvoriti potraživanja u udjele?
[/quote]
29.05.2013. Financijska izvješća za 2011, Dioki dd, nekonsolidirano, REVIDIRANO
Vaš link …
29.05.2013. Financijska izvješća za 2011, Dioki Grupa, konsolidirano, REVIDIRANO
Vaš link …
Nakon predate izmjenjene PSN predata i revidirana izvješća za 2011.
Šteta što to nije objavljeno na ZSE NEGO JE SAMO ZAMJENJENO STARO ZA NOVO.
….“Croatia supports the TAP project as it gives us the possibility to diversify our gas supply,” Klisovic said. Diversification plans “probably” include a connector to the South Stream gas pipeline project, whose main stakeholder is Russia’s Gazprom OAO (GAZP), as well as the building of an LNG terminal on Krk, he said.
Terminal Studies
Pre-feasibility and environment studies for the terminal, estimated at 700 million euros ($929 million) are completed, and the government will proceed with seeking strategic partners in the fall, Klisovic said……
Obzirom na broj i razinu delegacija koje žele sudjelovati na LNG terminalu raste iz dana u dan ja bih dodao da problema s partnerima neće biti.
I još nešto – kaže da je gotova Studija o utjecaju na okoliš – svi znamo da takva studija postoji ISKLJUČIVO za Adria LNG projekt pa ispada da će se realizirati taj projekt?
ovaj 700H na 27 kn izgleda da ima 7000 komada za prodati?
netko veći počinje izlaziti dok je cijena visoko? [emo_beztona]
čudno trgovanje danas, kao da je netko neš saznao.