DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

top 10 ce vam kupovati ..kad budu rasprodavali 60-70% nize ovi kupci zadnjih dana…

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Sad sam pogledao stanje top 10 zadnjih tjedan dana i koliko vidim promjena je samo ta da je jedan svoje dionice stavio pod skrbnički račun, a drugih promjena nema iako se trgovalo sa stotinama tisuća dionica. Jedini zaključak je da ovdje kupuju i prodaju samo trejderi/špekulanti koji kupe kad cijena padne pa je malo dignu i iskipaju se i tako u krug dok ide-ide…

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

http://www.vecernji.hr/biznis/ministar-vrdoljak-stranci-sve-vise-zele-ulagati-domacu-industriju-clanak-566976
Prvo studija izvodljivosti

Jedan je od većih projekata pri tome LNG, za koji se traži ulagač, no on nije uvršten u katalog. Zašto?

Za njega moramo prvo napraviti studiju izvodljivosti koja će biti gotova potkraj lipnja. Zainteresiranih ima, pa primjerice Katar, ali i partneri iz SAD-a su zainteresirani za opskrbu. Ali moramo naći partnera koji će osigurati tržište.

Kad već neki (koji, kao, nisu špekulanti već altruisti [emo_smijesak]) neprestano inzistiraju na polupraznoj čaši, razmotrimo situaciju s druge, optimističnije strane.

Nitko iz Top 10 nije niti prodavao dionice, unatoč tome što im se cijena osjetno povećala i što je bilo prometa na kojem su se mogli riješiti barem dijela njih.

@yeosol

konačno da se priznaje da je cjena osjetno ošla gore
ostali koji su unutra misle izaći na 30kn ili im ovo nije dovoljno ili imaju ulaz preko 27kn pa ne žele izači sa malim minusom

nije bilo promjena u top10 i nakon ovoga sam siguran da će ići dole

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

Zašto bi cijena išla prema dolje kad je prilično izgledno da će se za točno 7 dana progurati posljednji plan?

Sigurno je da će biti onih koji će opet pokušavati ovdje napraviti jedan mini ciklus kako bi “okrenuli” svojih 20% ukoliko uspiju naštimati vrh i dno ciklusa prema svojim željama. Shvaćam i taj njihov interes (za brzom zaradom), jedino ne kužim koje to ljude uspiju baš svaki put povući za sobom.

Čovječe, nema ni najmanje naznake da predloženi plan neće proći, a tema je puna katastrofičara koji čine sve da pokrenu još jedan mini ciklus (već nekoliko puta istu stvar odradili su u posljednja 2 mjeseca, posljednji put uspjeli su čak doći i do mogućnosti 100%-tne zarade).

da vas pitam @yeosol šta će bit kad se taj plan usvoji a cjena je sada oko 27kn šta će se onda dogoditi ne mislite da će ići na 40kn pa treba proći vrjeme da se išta pokrene a tko zna šta je sve u igri i ko kome smješta kajlu

ja ću vam reči šta če biti ekipa će prodat i otići na druge dionice koje će biti u fokusu

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

mal kupujem mal prodajem
čemu briga
stvari se dobro odvijaju
sljedi pozitvni info uskoro

@modrobradi

tko gdje ide ,je njegov problem,i odabir,nema potrebe komentirati,ako imaš gledalicu ispred sebe ,pogledaj naloge na asku do 30 kn.

http://www.vecernji.hr/biznis/ministar-vrdoljak-stranci-sve-vise-zele-ulagati-domacu-industriju-clanak-566976

Jedan je od većih projekata pri tome LNG, za koji se traži ulagač, no on nije uvršten u katalog. Zašto?

Za njega moramo prvo napraviti studiju izvodljivosti koja će biti gotova potkraj lipnja. Zainteresiranih ima, pa primjerice Katar, ali i partneri iz SAD-a su zainteresirani za opskrbu. Ali moramo naći partnera koji će osigurati tržište.

Published May 19 2013 by Zawya.com

Qatar in JV with Hungary, Croatia for LNG plant

A high-ranking Hungarian official has revealed Qatar’s intention to fund the construction of a liquefied natural gas (LNG) plant in Croatia, which is estimated to cost around USD 1 billion.

Za ovo treba ZEMLJIŠTE – cca 30 milijuna eura!
Za to postoji i odluka Vlade RH, tu je i Čermakovih 27 milijuna eura – to je temelj PSN-a kakav će se prihvatiti!

[emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg]

bumm,, ode gurac sa 2000 nakicen ,ima li jos koji ? [emo_smijesak]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

New Report

Close