Ovi što sada trguju su špekulanti. Pravi igrači se pojavljuju u 15,30.
LOOOOL ma kakav to buffet kupuje sad na ovakvom prometu….jarane mi smo ti jad i čemer uostalom kakva država, takva burza….ups pardon plus nekoliko fond priučenih menadžera od kojih mi se se..
dobro si reko jarane….pravi igrači su počeli kupovati….evo čak dve po 27.41 u 15,33…kreće val…
dobro si reko jarane….pravi igrači su počeli kupovati….evo čak dve po 27.41 u 15,33…kreće val…
Evo stari malo kasnije nego inače ali u 5 minute 2000 komada nije loše, sutra se nastavlja u istom ritmu.
Sve mi ovo nekako izgleda kilavo. U ovo vrijeme proizvodnja je vec trebala krenuti. Svi govore da je dioki zlatna koka, a nista se konkretno ne dogadja.
Sve mi ovo nekako izgleda kilavo. U ovo vrijeme proizvodnja je vec trebala krenuti. Svi govore da je dioki zlatna koka, a nista se konkretno ne dogadja.
strpljen spašen[emo_dolar][emo_kuna][emo_euro][emo_funta][emo_palacg]
Ne znam. Sve mi to izgleda kao balon od sapunice. Spominju se kojekakve delegacije, Qatar, Rusi… Ako se ne varam, ti rusi su sa Milanovićem razgovarali pola sata. Šta su oni mogli dogovoriti u tih pola sata? Izašao sam danas sa nekim dobitkom. Ako baš krene to sve sa diokiem kako treba, neće mi biti žao ponovo ga kupiti po većoj cijeni.
Ne znam. Sve mi to izgleda kao balon od sapunice. Spominju se kojekakve delegacije, Qatar, Rusi… Ako se ne varam, ti rusi su sa Milanovićem razgovarali pola sata. Šta su oni mogli dogovoriti u tih pola sata? Izašao sam danas sa nekim dobitkom. Ako baš krene to sve sa diokiem kako treba, neće mi biti žao ponovo ga kupiti po većoj cijeni.
SRETNO!!!!!!
I? Što ti govori to da su rusi izašli za pol sata, a Qatar dolazi u skoro”tajan” posjet?
Pa moram priznati da je Zoka markantan kit pa Rusi i Katarci odvale toliki put samo da bi popili kavu ili čaj s njim. Veliki penezi su igri, usudio bih se reći da se polako LNG nameće kao energent budućnosti. Malo pročitajte tko u USA najviše ulaže u LNG.
Qatarci su bili u luki rijeka, pa cijena dionice ne skace.
Ma jašta majke ti ovaj mu za pola sata dao kuvertu ovaj fino spremio u padže i ajmo dalje daj majke ti buraz sa 200k ti napumpam dioki na +30% u pol sata…jarane pa sjećam se prije 2009 ili 2010 govorili su u blue chip dionice uložite to je trajna vrijednost… ma daj majke ti za koga…za fond konjine…kakav blu chip,dark chip….za cijenu dividende otrese ko ht ili adris koji je sa 500 sada na 300 majke ti ….imaju dividendu 7 kuna,alo jarane 7 kuna…uzmi 20 ili 30% na nekoj i razguli pusti dugoročne prognoze….pa pobogu pogledaj igh sa 16k na 200kn…halo….sjećam se kad je bio “kao” ugovaran posao u rusiji ili cg ne sjećam se sad bila je blok transakcija na 12k,pun ku… dionica….to su ti naši fond kraljevi kupovali sa NAŠOM lovom…ili magma erst mirovinski sa NAŠOM lovom na 280kn….sram vas bilo