DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

..pa neće nam valjda dvaput prodat istu foru..!! Čak je i broj komada isti na ovom 5k na prodaji..opet majstor kupuje

bez obzira na sve
ova dionica je privluka veliki broj ulagača
i mislim da to nisu samo trejderi
i mislim da je njima svaka kupovina do 50 kuna izuzetno povoljna
jer oni poznaju situaciju puno bolje nego mi
lijepo je trgovati dionicom diokija

Cijena se vratila na cijenu od petka u 15:00 tj prije objave da se odgadja psn za sedam dana….eto…drhtavve ruke su napravile svoje a oni koji su prosli tjedan kupovali zbog vjerovanja u pozitivan ishod cijele ove price…kupuju i dalje.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Nakon što sam izdržao rollercoaster u posljednjih mjesec-dva, čini mi se da nema smisla da “unutra” ne dočekam dogovor koji bi se trebao postići u sljedeći utorak. Čak sam razmišljao čitav tjedan ne pogledati niti brojke na burzi niti virnuti ovdje na forum, ali ipak nemam toliko snažnu volju. [emo_smijeh]

Obzirom da je u delegaciji koja je posjetila Omišalj bila i ekipa iz South Hook LNG terminala evo malo kako oni rade – CHP 500MW električno!

Plans for new South Hook power plant submitted

8:40am Saturday 8th June 2013 in News

Plans for the latest energy facility on the shores of the Milford Haven waterway have been submitted.

The application for the South Hook combined heat and power (CHP) station have been lodged with the Planning Inspectorate to build the facility within the site boundary of the current Liquefied Natural Gas (LNG) plant at Herbrandston.

The project’s website says that the CHP will “provide sufficient heat to replace the natural gas currently used by the LNG terminal to convert LNG back into a gaseous state.”

It says the CHP will generate enough electricity to meet the needs of 900,000 homes.

The planning inspectorate now has until June 28th to decide whether to accept the application or not. If the application is accepted, as expected, a decision on whether or not to allow permission is expected in early 2014.

Consultation events regarding the development were held last year with members of the public being generally supportive of the plans.

Several thousand jobs are expected to be created during any construction phase followed by around 30 full time facilities at the working plant.

A sad nazad na 23 kn?? [emo_smijeh]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

A sad nazad na 23 kn?? [emo_smijeh]

samo se ti nadaj
prije bi mogla bit metla po asku

prije bi mogla bit metla po asku

Do 30 kn ima izloženih preko 15.000 komada na prodaji, a da to netko počisti došlo bi ih još toliko. Ovo danas bio je odbijanac zbog naglog pada u petak zbog loših vijesti, a sad se može očekivati da se kroz koji dan cijena ustali oko 22-23 kn do nekih novih događaja.

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

skuplja se..skuplja se… prvo po 1000..sada i po 2000….

…bit ce zanimljivo u top 10.

Bio je pad na 23 jer je tamo bio otpor a budući je jedan takav i na 26 morati će cijen gore prema kraju dana jer je i prosječna veća od 26.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Bio je pad na 23 jer je tamo bio otpor a budući je jedan takav i na 26 morati će cijen gore prema kraju dana jer je i prosječna veća od 26.

Cijenu će odrediti strateški investitori!
Poslovnjaci iz Qatara i Engleske – nije naodmet da se ozbiljno zapitamo koliko navedena gospoda planira uložiti na Omišlju?
Sunjiva mi je odgoda koja je uslijedila nakon što se održao sastanak navedene delegacije i predstavnika ministarstva gospodarstva s upravom Dine?

Ovi što sada trguju su špekulanti. Pravi igrači se pojavljuju u 15,30.

New Report

Close