DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovo je gotova igra…distribucija u tijeku i opet na 10 kn ..a vjerojatno i manje

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

svi smjerovi su mogući
prema nekim iskustvima najvjerojatnije prema dole
e sad
sumnjivi su mi sa tom odgodom ajme

Kada budu objavljene informacije , biti će preteško kupiti, Imao si tekst o posijetu Qataraca u zadnjem tjednu prije PSN a i oni se pojaviše na razgovorima,(zbog Varteksa ili neke druge firme sigurno nisu došli, unaprijed isprika za uzimanje primjera Varteks u kontekstu)stoga samo pozorno praćenje trgovanja bez potrebe za pisanjem bilo kakvih komentara u idućim danima do 18.06.2013 ..Prva pozitivna gornja blokada ti je iznad 30 kn…

Pusti sad Vartex i katar… znači nema nigdje vijesti da su rusi zainteresirani za kupnju diokia, a pogotovo koliko (eventualno) nude i da nude više od Čermaka?
[/quote]

Dvije visoke delegacije – jedna iz Qatara a druga iz RosNefta – i jedna i druga su pokazale jak interes za LNG a Sechin je spomenuo i petrokemijsku industriju i konkretne planove.
I nakon toga odgoda za tjedan dana!
Jedini prihvatljiv zaključak je da su ponudili – i jedni i drugi – nešto što treba dodatno razmatranje jer je BOLJE – koliko bolje – bumo videli.
Jer nakon Čermakovih 27 milijuna eura došli smo na 100 kuna nominale.

Jednostavno je – s LNG terminalom na Omišlju 1,2 milijuna m2 zemljišta Kijca, Ćufa, Pirosa i još 1 milijun m2 Dine petrokemije postaje izuzetno interesantno ulagačima – dobiva na cijeni i postaje vrlo likvidna imovina.

a što se sad svi uhvatili Rusa i sl….otom potom, možda ipak prije drugi tjedan ide PSN….a to što je odgođena ne mora ništa značiti… ekipa se u petak fino istresla, bogami je ali stvarno ne vidim razloga dodatnom istresanju osim straha a on je popriličan motivator [emo_namigusa]…

sretno svima

[[/quote]

Pusti sad Vartex i katar… znači nema nigdje vijesti da su rusi zainteresirani za kupnju diokia, a pogotovo koliko (eventualno) nude i da nude više od Čermaka?
[/quote]

Ok koliko ja kužim sad je neizvjesno prolazi li uopće PSN?
A Rusi su glasina, znači trenutno je i stečaj opcija? Ili griješim?

ako bude “plašljivaca” danas na diokiju očekujam da bih mogao dokupit,jer mislim da će sutra već biti kasno.
zmajki;grgas12;
još malo plašite odgovara mi.[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
oni koji dokupljuju oni će ga i danas bacit,da bi ga što niže dokupili.stara igra na zse.onda idemo ovih dana preko 30kn.pozdrav

i ja ču malo na 20 kunića nadokupit
nije loše ulaganje

Ej što nije linić priča da s : Hypo Group Alpe
Adria, imaju problemaoko dogovora, a vidi oni imaju proceduralne probleme sada? 😉

je nestao ovaj na asku od 1300kom.[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Neki nikako da svate , no nepotrebno komentirati spamove..

Pratimo trgovanje u idućim danima..

kak se dionu sa par milja kuna spusti na 50 posto od najviše cjene kojom se trgovalo ovih dana
to je posao

Gospodo koji niste u posjedu dionice Dioki-a…kojima je svaka “losa” vijest melem na ranu ili jedva cekate da “urlicete” po forumu kako ste bili u pravu i “pogodili” da ce cijna..na 9…u rangu orgazma vam je raspolozenje kad vidite negativnu blokadu….smatrate da ova tvrtka moze samo zavrsiti u stecaju i nema smisla tu bilo kakve novce ulozit…samo naprijed..Iznosite i dalje svoje stavove..uzivajte i dalje u tudjim problemima (tu mislim prvenstveno na probleme radnika..jer jedino njih sve ovo iskreno brine)…mi koji imamo dionice ..imali smo ih i kad su bile 250 kn..500..i kad su bile na 15..ili 9 kuna…i imat cemo ih bile ono 0,1 lipu…bile one 100 kuna…a vi da imalo razmisljate o sveukupnoj dobrobiti a ne samo o vlastitom samozadovoljavanju bilo bi vam u interesu da ova industrija zazivi i da se u ovom j… drustvu nesto pozitivno pocne desavat a ne da jedni ili drugi samo cekaju kad ce se nesto lose desit pa da mogu reci kako su bili u pravu.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

New Report

Close