DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

jutros sam rekao tutanj,kao da sam inseider
evo trguje se kao u posebnom režimu,povremeno,stalno u negativnoj blokadi
predstečajna je ipak samo predstečajna opasnost
mili bože koji valovi,ovo me podsječa na Validus

😀

@Kliring: Ja sam vidio posljedice neznanja. Ajme kak ce ljudi udarati glavom o zid… ccc stvarno nije burza za svakoga…

brumm ajmo sam nazad barem do 23-24 kn
10 i 15 h ujutro …HO HO HO ..24 kn

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

mal sam ipak prodo
manji je plus
al eto priznam uplašio se

ZMAJKI
hahhahah slucajno si pogodio

Ajmo luzeri.. stjerajte ju u blokadu…

da jednu ,,,dvije blokade …[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Ma Zmajki je sigurno znao da ce doci obavijest o odgodi rocista jer veliki vjerovnici koji su prihvatili plan moraju to jos i proceduralno provesti kroz svoje tvrtke.

Kak ljudi ne kuze da ja ovo dobra vijest.. 😀

Što se ovdje pare pogubiše.

ništa nije izgubljeno dok se ne proda, a prodaja tek slijedi

@ZMAJKI: Ma moze jos dvije negativne sto se mene tice

Obrazloženje
Dužnik je dana 5. lipnja 2013. godine dostavio Zahtjev za odgodu ročišta
za glasovanje o izmijenjenom Planu financijskog restrukturiranja zakazanog za dan 10.06.2013. godine u kojem navodi da je zaprimio zahtjeve ključnih vjerovnika: Hypo Group Alpe Adria, HEP Grupa i Zagrebačka banka d.d. za odgodom predmetnog ročišta, kako bi proceduralno bili u mogućnosti dobiti potrebna odobrenja za podršku predloženom planu restrukturiranja[/b]

Do tada ćemo imati vremena da protumačimo što je Sečin tražio u Zagrebu jučer i je li njegova namjera glede petrokemije ozbiljna!

Obrazloženje
Dužnik je dana 5. lipnja 2013. godine dostavio Zahtjev za odgodu ročišta
za glasovanje o izmijenjenom Planu financijskog restrukturiranja zakazanog za dan 10.06.2013. godine u kojem navodi da je zaprimio zahtjeve ključnih vjerovnika: Hypo Group Alpe Adria, HEP Grupa i Zagrebačka banka d.d. za odgodom predmetnog ročišta, kako bi proceduralno bili u mogućnosti dobiti potrebna odobrenja za podršku predloženom planu restrukturiranja[/b]

Do tada ćemo imati vremena da protumačimo što je Sečin tražio u Zagrebu jučer i je li njegova namjera glede petrokemije ozbiljna!

Sečin je inače poznat kao osoba, koja svoje namjere najprije iznese javno, tako da se dioničari mogu prilagoditi na vrijeme[emo_namigusa]

NA BIDU 10.000 KOM DO 27 KN.[emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg]

Hoćeš reć 10.000 komada na 3 kn!!

[emo_plazi]
[/quote]

Kolega gruba,

kako stvari stoje možda u Ponedjeljak zakači i ovaj nalog!!

[emo_plazi][emo_palacd]

Nebi bilo loše da HANFA malo pogleda tko je najviše trgovao, dalo bi se tu svašta pronać…

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

New Report

Close