DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gle… imate zadnje dolkumente na FINA stranicama u predmetima predstecajne nagodbe za DINU i DIOKI.

Tamo vam je popis tko ima pravo glasovanja na rocistu i koliko je ukupni dug. Vjerovnici koji drze ukupno 66% navedenog duga moraju se pozitivno ocitati o planu da bi plan prosao.

Za DINU vise od 66% drze samo tvrtke u vlasnistvu Dioki Grupe…
Za Dioki, tvrtke u vlasnistvu drzave i Dioki Grupe imaju vise od 66%…

Jel sada jasno?

Ovo je zadnja sansa generalu da dodje jeftino do Dioki-a…u koliko plan ne prodje znamo sta sljedi…a onda se svi mogu ukljucit u kupovinu.

Pozdrav

U dionicama nema zadnje šanse osim stečaja a što se tiče Diokija bit će ga ponovo po 8-10-12 kuna čemu žurba.

Gladovanje je u ponedjaljek…

Dioki u 9 ujutro, Dina u 11…. ako sam dobro zapamtio vremena…

U ovaj rast sa 15 kn na 30 kn ugrađena su očekivanja da će to sve biti prihvaćeno, a što ako ne bude???
[/quote]
a šta ako prođe???????
[emo_kuna][emo_kuna][emo_kuna][emo_kuna][emo_kuna][emo_kuna]

Kolega dinamoante, … i na kraju svizac zamota čokoladu

..ti si očito upao u vlastitu zamku..srećom još nije kasno da se izvučeš [emo_naivan]

puno je tu vremena provedeno
suza znoja i pregovaračkih sati
stavite vi svizca na jednu stranu a na drugu ovo što vam pričam
svako nek odluči za sebe
čermak če u budučnosti otkupit cjeli dioki
od hepa i zabe
doduše ne po 30 kuna
100 kuna nominala
diokija malo imam
malo prodam
malo kupim
trgujem i nebrinem

a šta ako prođe???????
[emo_kuna][emo_kuna][emo_kuna][emo_kuna][emo_kuna][emo_kuna]

Tehnički i dalje nismo odradili do kraja i mislim da igrači čekaju riješenje nagodbe kako bi dionica potegla do 33-34 kn gdje je razina otpora.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

a šta ako prođe???????

Ako prođe ekipa će opet početi prodavati (sell on news) jer je DIOKI već narastao +100% na očekivanju da će nagodba biti sklopljena. Kad ostali vide da cijena ne raste i da drugi prodaju, počet će prodavati i oni. Novi rast može biti tek kad i ako se uspije pokrenuti proizvodnja.

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Znači, po nekima je dosadašnji rast već uključio svaku moguću pozitivnu vijest prije početka proizvodnje? Ne zvuči li to nelogično? Ne čini li se da je u tom slučaju rizik (za slučaj nekog manje dobrog raspleta) daleko veći od potencijalne dobiti? Naročito kad se uzme u obzir nemali broj kratkoročnih ulagača.

NA BIDU 10.000 KOM DO 27 KN.[emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg]

Ovo je zadnja sansa generalu da dodje jeftino do Dioki-a…u koliko plan ne prodje znamo sta sljedi…a onda se svi mogu ukljucit u kupovinu.

Pozdrav

U dionicama nema zadnje šanse osim stečaja a što se tiče Diokija bit će ga ponovo po 8-10-12 kuna čemu žurba.
[/quote]itekako..danas na otvaranju su prodali najbrzi..ti se ne vracaju tako skoro unutra…

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

ako se pokrene proizvodnja
pa mislim de dobro je
nema tu više ako
čermak kupuje dioki da bi napravio vikedincu tamo
a na dini bungalov
predstečajni plan je jasan
general se izjasnio što kani nemojte da se ponavljamo
proizvodnja, novi pogoni,plače, nova radna mjesta, nova ulaganja
čovjek je pun para
on želi samo počet na zdravim osnovama
ovaj plan to nudi jer je dogovoren sa njim

a šta ako prođe???????

Ako prođe ekipa će opet početi prodavati (sell on news) jer je DIOKI već narastao +100% na očekivanju da će nagodba biti sklopljena. Kad ostali vide da cijena ne raste i da drugi prodaju, počet će prodavati i oni. Novi rast može biti tek kad i ako se uspije pokrenuti proizvodnja.
[/quote]

slažem se sa tobom da slijedeći veći rast će biti kad se pokrene proizvodnja.ali kad se prihvati PSN ići će to još gore par dana.
a to je za maksmalno 30-tak dana.misliš da čermak ovih dana čeka da li će proći PSN ili neće.ne budi naivan,on je i te kako već pripremio ljude i sredstva za početak proizvodnje.
pošto je on jako zainteresiran za dioki,da se nešto izjalovilo,već bi on osobno izjavio u medijima,da pritisna vladajuću strukturu.
na ovom forumu imaš dvije strane,jedni koji drukaju da kupe što povoljnije i jedni što drukaju da što povoljnije prodaju,jedani i drugi su “igrači” na kratke staze.ja gledam dugoročnije.a ti?!
ovu dionicu se ne isplati prodavat prije nego li se pokrene proizvodnja,ali tada sam uvjerenja da ji to rano.pozdrav

p.s. nije nagovor na kupnju,a još manje na prodaju

New Report

Close