DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Povlači se ask brže od Aralskog jezera[emo_smijeh]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Gladovanje je u ponedjaljek…

Dioki u 9 ujutro, Dina u 11…. ako sam dobro zapamtio vremena…

Očekivana korekcija, mislio sam da će krenuti još jučer pred kraj dana. Prosječna cijena zasad niti kunu manja od jučerašnje.

Čekam ponedjeljak, nadajmo se dobrim vijestima. Barem mi koji nismo prodali. [emo_smijesak]

Gladovanje je u ponedjaljek…

Dioki u 9 ujutro, Dina u 11…. ako sam dobro zapamtio vremena…

U ovaj rast sa 15 kn na 30 kn ugrađena su očekivanja da će to sve biti prihvaćeno, a što ako ne bude???

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Onda gladovanje. Ali bit će dovoljan broj glasova budući većinu vjerovnika čini država kojoj paše da se sve usvoji.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

zamislite koje če to bombe biti
u 9 dina prihvačen plan
u 11 dioki prihvačen plan
novi vlasnik crodux
boooom
pa plaće
pa proizvodnja
pa novi pogoni
pa nova radna mjesta
sve je to iznosio general
ima podršku vlasti to je bit cjele priče

@sava

Kako neće biti dogovoreno ,kada su svi jači igrači iz svjeta(Rusi,Qatarci itd) prisutni u Hrvatskoj u zadnjih tjedan dana, svi su prisutni kod ministara,predsednika vlade i predsednika države..
Netreba biti previše pametan i doći do zaključka ,a PSN se riješava u utorak u jutro..

Bez nagovora na kupnju ili prodaju gospodo ,vaš odabir..

Sve sugerira da je to već dogovoreno i da plan prolazi!

http://puo.mzoip.hr/UserDocsImages/Prilog_2_22_05_2013_2.pdf

Mislim da nisu mogli tražiti uvjete ukoliko nemaju u vlasništvu zemljište ili neko pravo.

Mislim da i ovaj Sečin ima nešto s Diokijem – možda gura Čermaka – zašto bi inače spominjao u intervjuu?

Ovo je zadnja sansa generalu da dodje jeftino do Dioki-a…u koliko plan ne prodje znamo sta sljedi…a onda se svi mogu ukljucit u kupovinu.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

..u koliko plan ne prodje znamo sta sljedi…

stečaj!

Plan prolazi, Čermak je istureni ruski igrač preko kojega na “mala vrata” ulaze na hrvatsko tržište (OMW crpke, termoelektrana na plin kod Sl. Broda, jeftini plin za PTKM, LNG…) To ni u kom slučaju nije slučajno i zato predsjednici Gazproma i Rosnefta dolaze kod Milanovića.. Brko je zakon, i u ratu i u miru [emo_smijesak]

ja neznam što je taj čovjek radio a nije imao uspjeha
ovaj holding energetike i petrokemije koji osniva če biti jedan od najjačih u regiji
ovo je smješno što se nudi tu
30 kuna hahahahahaha
cjela vlada radi za njega i njegov holding budući

Kolega dinamoante, … i na kraju svizac zamota čokoladu

New Report

Close