DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Stigli dezurni katastroficari..nesto ih nije bilo cut od 18 kuna….ajde neka smo se otresli onih koji su zadovoljni dobitkom..pa idemo dalje.

Pozdrav

Da,mala korekcija,odoše oni u Varteks.

..jos jednom cestitam ekipi koja je prodavala u ovoj panici…svaka Vam cast jer ocitno ne znate nista vrijednosti firme koju kupujete/prodajete.

Možda zvučim preoptimistično ali takav je moj stav!danas i ponedjeljak evo 40+!ova cjena je smiješna za ovu kompaniju i njen potencijal!sa početkom proizvodnje za 2mj. X2 minimalano [emo_novac][emo_novac][emo_palacg]

nije nagovaranje za kupnju ili prodaju!

Šta da velim ludnica[emo_smijeh]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Lijepo su ih navukli ,na niže ,sada slijedi čišćenje prema prvoj pozitivnoj blokadi.
game over ova tura..

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Ovdje će uskoro uslijediti scenarij kao i na VART. Kada dođe službena "vijest" uslijediti će rasprodaja, uzimanje dobiti i prebacivanje na drugu dionicu. Tamo je dionica pala od službene objave vijesti 15%. Briga trejdere za poslovanje poduzeća i fundamente. A koliko vidim fokus će se uskoro prebaciti na INGR, gdje se nešto kuha i počinje upucavanje…

Upozorio sam na ovo jučer….

Pa, što nisi upozorio na cca 80-100% rasta pred tjedan i pol. Lako ti je upozoravat na korekciju, kad-tad ćeš je uvijek pogodit…[emo_namigusa]

sjećam se da je kolega ING isto tako upozoravao na iste stvari tamo na cca 21 ali do kraja dana ništa od toga pa nikome ništa….
ne kažem da sad neće biti tako kako kažeš ali isto tako možda i neće …
pričekajmo kraj trgovinskog dana pa ćemo komentirati [emo_namigusa]

Ovdje će uskoro uslijediti scenarij kao i na VART. Kada dođe službena "vijest" uslijediti će rasprodaja, uzimanje dobiti i prebacivanje na drugu dionicu. Tamo je dionica pala od službene objave vijesti 15%. Briga trejdere za poslovanje poduzeća i fundamente. A koliko vidim fokus će se uskoro prebaciti na INGR, gdje se nešto kuha i počinje upucavanje…

[/quote]

Možda zvučim preoptimistično ali takav je moj stav!danas i ponedjeljak evo 40+!ova cjena je smiješna za ovu kompaniju i njen potencijal!sa početkom proizvodnje za 2mj. X2 minimalano [emo_novac][emo_novac][emo_palacg]

nije nagovaranje za kupnju ili prodaju!

O kojim se projektima radi?

Prvenstveno se tu radi o skladištenju nafte i naftnih derivata, segmentu opskrbe zrakoplova gorivom i projektima iz segmenta prerade nafte i petrokemije.

Je li ovo konkurentska ponuda ili je pojačavanje pozicije Čermaka?
Može biti i jedno i drugo!

lijepo su vas kolege upozorovale da će cijena biti dignuta na 30.-ak kuna da se ekipa iskrca i da onda ide jači pad…ista shema odigrana je neki dan na Varteksu koji je s 22 kn već došao na 17, a pada i dalje

jedino sto su DIOK i VART razlicite kategorije…

varteks je za 2-3 godine opet tamo gjde je sada. Dok ce se Diok dodatno razvijati.

Diok ima privatnog investitora koji ulazi u tvrtku dok Vartkes nema…itd itd…

ovdje je samo pitanje kad će okrenut opet prema 30. Ask je šupalj a kupaca je mnogo. u svakom slučaju veoma interesantno!

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

New Report

Close