ova nije loša čak sam mislio i to rekao posejdonu na druženju
no sad sam se predomislio i žestoko ću se boriti protiv tog ekocida
žao mi je gospodo al u takvom sam điru sada
*** obrisano ***
Onaj tko je protiv razvoja vlastite sredine (Krk) je ili teški neradnik (da se ne bi trebalo slučajno radit tijekom cijele godine) ili demagog (obzirom da je im je rafinerija u Urinju preko puta). Naravno da treba poštivati ekološke norme, ali …
Osobno bih želio da se LNG terminal izgradi ispod našeg lijepog Sljemena, ali kad brodovi ne lete … (još). Onda bi opet bilo ekipe kao ZG je centralizirao industriju, nofce, itd.
Kako je nakon današnjeg dana (dobro, dobro, bilio je jasno i znatno prije!) vrlo izvjesno da je Sanader prvi mandatar nove Vlade RH, vrijeme je da se upoznamo sa planom ove stranke vezano uz energetiku.
Ne znam zašto, ali ovo zaokruženo mi je nekako posebno zapelo za oko. [wink] [thumbsup]
Ovo je lijek za dušu i sve nas koji vjerujemo u DIOKI!Idemo dalje![thumbsup]
o kojem ti ekocidu pričaš? prvo prodaj auto i počupaj žarulje iz stana gdje živiš pa onda govori o ekologiji…a inače , njivice su baš pravi primjer poštivanja prirode….[proud]
Bravo kolega! Lijepo si opisao licimjerje naših “ekologa”
Dioki postao jedan od sponzora hrvatske reprezentacije za OI u Pekingu slijedeće godine.[thumbsup]
cayman006:
”
o kojem ti ekocidu pričaš? prvo prodaj auto i počupaj žarulje iz stana gdje živiš pa onda govori o ekologiji…a inače , njivice su baš pravi primjer poštivanja prirode….[proud]
”
Bravo kolega! Lijepo si opisao licimjerje naših “ekologa”
tko ocemu kurva o postenju.. (ne odnosi se na ekologe)
Pogledajte kako OMW jaca pozicije.Preuzimanjem MOL-a ulazi u vlasnicki dio INE i tako postaje lider u buducem poslovanju LNG-a.http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/ruttenstorfer-omv-i-mol-ce-se-spojiti-do-2011.,4322.html[thumbsup]
Što se dogodilo sa ovom temom? Nestalo 3 dana postova. Ima li netko kakvo objašnjenje?
Nitko ništa da napiše.
Meni tu nešto smrdi. [undecid]
Što se dogodilo sa ovom temom? Nestalo 3 dana postova. Ima li netko kakvo objašnjenje?
Nitko ništa da napiše.
Meni tu nešto smrdi. [undecid]
Smrdi ti to što je pobjedio HDZ, a njima je blizak Adris, a Adris lobira za LNG terminal u Plominu. Sada normalni ulagači čekaju da vide što će se dogoditi. Hoće li biti Omišalj (naravno da hoće) ili će lova presuditi Plominu. Prvo da vidimo namjere adris-grupe i žele li oni uopće u taj biznis, a onda ćemo biti pametniji za dalje. Ipak iza Jakovčića stoje austrijanci i talijani…Vi biste sad odmah daljnji rast, ali mi smo rast odradili sa 400 na 600 kuna u par dana.
Cisto malo da se podsjetimo bez obzira dali netko voli Mesica ili ne ovo je samo jedan segment u cijeloj ovoj kronologiji zbivanja,a kao sto sami vise manje znate da se ceka sastav Vlade pa onda objava o LNG u Omislju.http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=bbedad14-cb49-4894-8e13-4d8522c2708d&ref=lastadd