@dinamoante
ajmo majstore… LeoNt mi nije znao odgovorit, pa pretpostavljam da ti kao veliki znalac znaš… traženi odgovor na moje donje pitanje je? Izvoli:
Cestitam ekipi koja je jucer prodala u nadi da ce dokupiti jefitnije… 😀
@modrobradi: Odlicna procjena!!!
Nova planirana nominala po dionici od 100 KN je jasna… no, koji će BVPS biti na dan smanjenja temeljnog kapitala? znate li vi to… pitam jer to ne vidim u planu…?
[/quote]
Svojevremeno je indexni fond rekao da nece kupovati DIOKI. Tko zna, mozda se predomisle…ili vec jesu… 😉
Da su kupovali, mogli su vec dobro zaraditi za svoje klijente
nominalna vrijednost sto kuna
čujemo se kroz par mjeseci i koliki je bvps onda ti odgovorim
a ti meni koliko vrijedi dionica
dotle….
moram sad zarađivat
ne sidrim se nigdje
Svojevremeno je indexni fond rekao da nece kupovati DIOKI. Tko zna, mozda se predomisle…ili vec jesu… 😉
Da su kupovali, mogli su vec dobro zaraditi za svoje klijente
znate vi razliku između predloženog plana i usvojenog plana?
Evo ja znam. Predložen plan je u izglasavanju u ponedjeljak a usvojen plan je onaj koji se usvoji u ponedjeljak. A neusvojeni je onaj koji se ne usvoji u ponedjeljak. Jel bolje? Nemoj da ti pobjegne u ponedjeljak ako ti usvoje plan u ponedjeljak.
Novi večinski vlasnik ulaže u pokretanje proizvodnje. Moj dio dionica se odnosi na postojeću infrastrukturu, tako da on meni ništa ne poklanja, kao ni ja njemu. To su naši obostrani interesi. Slikovito rečeno za jalne pojedince.
Znate li vi strukturu onih koji ce sudjelovati u glasovanju o planovima?
Koliko sacinjavaju tvrtke u sastavu dioki d.d. i drzavne tvrtke?
Imate dokumente na FINInim strancama pa proucite i sami prosudite hoce li planovi biti usvojeni ili ne.
Mogla bi biti zanimljiva završnica u zadnjih 20 minuta..
Novi večinski vlasnik ulaže u pokretanje proizvodnje. Moj dio dionica se odnosi na postojeću infrastrukturu, tako da on meni ništa ne poklanja, kao ni ja njemu. To su naši obostrani interesi. Slikovito rečeno za jalne pojedince.
aha… sada kužim vi ste dugoročni dioničar diokija…
Kolega zizi ključ je u mašti. Zaboravite danas i zamislite otvaranje sutra sa količinama na asku koje će bit znatno visočije postavljene. E kad to zamislite onda se možda konačno i odlučite za kupnju jer znate kako vele prosječna je svakim danom sve viša a jedino što bude padalo je možda kiša.