Ovdje će uskoro uslijediti scenarij kao i na VART. Kada dođe službena “vijest” uslijediti će rasprodaja, uzimanje dobiti i prebacivanje na drugu dionicu. Tamo je dionica pala od službene objave vijesti 15%. Briga trejdere za poslovanje poduzeća i fundamente. A koliko vidim fokus će se uskoro prebaciti na INGR, gdje se nešto kuha i počinje upucavanje…
Da DIOKI radi i posluje pozitivno cijena bi bila 300 kn.
nebi nego 3000
Po ovoj cijeni dioki jos uvijek vrijedi manje nego se ulaze u pokretanje proizvodnje…
Koliko vidim fino se skuplja i izgleda da je 30 samo prolazna stanica…
Za vrijeme igre oko Caliskana cijena se vrtila oko 35 ..ako prodje psn nema razloga da se ne vrati bar na te razine.
Pozdrav
kakava igra,ovi 2000kom na asku trgaju po malo po malo.
[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
nemožeš nekom zamjeniti dugove za dionice u protuvrijednosti od 100 kuna a na tržištu kapitala ista da vrijedi 30 kuna
pametnom dosta
to se mora rješit
nominala 100 kuna
ustvari to se već rješava al neide preko noći
nemožeš nekom zamjeniti dugove za dionice u protuvrijednosti od 100 kuna a na tržištu kapitala ista da vrijedi 30 kuna
pametnom dosta
to se mora rješit
nominala 100 kuna
ustvari to se već rješava al neide preko noći
vaše poimanje vrijednosti dionice po osnovi njene nominale doista je fascinantno… [emo_namigusa]
pazite se da vas ne uhvati euforija ,jer nisi zaradio sve dok nisi prodao, veliki su volumeni ima par dana , da ne bi sad okrenuo trend
a izgleda da su skontali ov da je 30 plafon , inaće bi to odletilo na 50-100 bez praštanja
slušajte zizija on zna
di god dođe dionica raste
tak da nebrinite
sam se kasno ukrcava
pa mu onda trebaju ovakvi drukovi
Ne može odletjeti nigdje dok ima onih voljnih uzeti što su zaradili. Ova burza mi, nakon par mjeseci praćenja, ionako dosta nalikuje na kladionicu. Znam da je svako ulaganje riskantno, ali imam dojam da “naš čovjek” osobito jako voli super brzu zaradu, što zahtijeva dobre živce (za izdržati fluktuacije gore-dolje u pokušaju višekratnog ostvarivanja manjih zarada).
Ako će se u ponedjeljak čuti kako je prošla predstečajna nagodba i ako ima naznaka da je osiguran dovoljan postotak za guranje posljednjeg plana (koji je dobar za dioničare), onda bi logično bilo sačekati ponedjeljak i potvrdu sljedeće dobre vijesti.
Jasno, to ne znači da se ovdje neće dogoditi upravo suprotno.
Pretpostavljam da su se fondovi bili uključili u ovu priču prije par mjeseci. Mislite li da i sad sudjeluju u iole značajnijem volumenu?