DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Štovana gospodo ,lijepi pozdrav,pratite trgovanje ,pustite priče..

je upravu ste treba pratiti trgovanje
al samo još nešto i do kraja dana dosta
čermak nije kupio paket od 55 posto dionica po nominali od 100 kuna da bi ostavio da mu dionica na tržištu kapitala vrijedi 30-40 kuna
kao i svi suvasnici i vjerovnici
ili možda netko misli drugačije

grgas12
ja možda jesam nepismen
al nisam toliko pokvaren kao vi

ja sam pokvaren jer napišem da je sad moguća kapitalizacija dobiti onih koji su na brzinu došli u veliki plus tj. +50 do +100% s ovom dionicom? a da nisi možda pokvaren ti koji si se hvalio da si se nakrcao na 13 kn (i sad imaš +100%) pa ti smeta kad netko napiše istinu koja ugrožava tvoju zaradu, tj. iskrcaj po onima koje pozivaš da kupuju DIOKI po ovim cijenama? [emo_palacd]

do 30 kn 7500 kom.pozdrav

grgas12
ma skroz si na DIOKIJU i drukaš
tko ti kriv šta nisi imao hrabrosti i ušao dok je bilo vrijeme
niti jedan pozitivan post nisi napisao na temu DIOKI
ja sam se nakrcao na 9 i 11,70kn i ne mislim izlazit
jer sam popušio na VLDS-U

ovdje je toliko teško nešto kupiti po bidu da ne povjeruješ. nekima nikako u glavu da ovo ide stalno gore a da je ponedjeljak u ponedjeljak tek[emo_vrtimise]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

grgas12
krivo sam se izrazio niste pokvareni nego zlocesti

je upravu ste treba pratiti trgovanje
al samo još nešto i do kraja dana dosta
čermak nije kupio paket od 55 posto dionica po nominali od 100 kuna da bi ostavio da mu dionica na tržištu kapitala vrijedi 30-40 kuna
kao i svi suvasnici i vjerovnici
ili možda netko misli drugačije

A nisu ni Qatarani potegli na dalek put da im guzica puta vidi.

Moje mišljenje je da se tu još nije puno toga rasčistilo – malo morgen da Čermak uzima 55% a HEP i ZABA skupa duplo manje?

Pa i dosad se ponetko zadovoljavao već zarađenim, dio onih koji su kupovali na 11-12 kuna vjerojatno je već i izašao. Drugi možda razmišljaju na način da se pitaju je li ovo prilika za kupiti neko novi ERNT po 250 kuna.

Pa i dosad se ponetko zadovoljavao već zarađenim, dio onih koji su kupovali na 11-12 kuna vjerojatno je već i izašao. Drugi možda razmišljaju na način da se pitaju je li ovo prilika za kupiti neko novi ERNT po 250 kuna.

Smanjuje se udio malih dionicara u vlasnickoj strukturi a nove se izdaju samo za HEP i ZGB…Nominala se smanjuje sa 250 na 100 i to je to sto se tice malih dionicara.

Pozdrav

Nije mi baš najjasnije to sve, moram priznati. Ako se smanjuje, na koji način? Da li se sada mora dati za jednu od 100 kn nominala po tržišnoj cijeni ili kako to ide? I kako je to u skladu s tim da bi po novom planu mali dioničari imali 17.5%? Ako sad imaju manje, 15%, mislim. Stvarno zujim.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

5000 kom do 30 kn.pozdrav

New Report

Close