U zadnjih godinu dana najvisa cijena je bila 25,79. Hoce li danas pasti rekord?
u 10:52:39 bila i još uvjek viša al nebitno
sad već postaje rizično kupovati dionice DIOKIa, ne toliko zbog same firme koja će se vjerojatno izvući nego zato što su trejderi puni DIOKI-a, a mnogi od njih su na ovim razinama u plusu od +50 do +100% i počet će se rješavati dionica
Da, već je bilo pitanje: što se događa s dionicama malih dioničara, iliti dioničara općenito, ukoliko prođe prijedlog o novoj nominali od 100 kn? Zanima me sa zakonskog stanovišta. I što bi to konkretno značilo za vrijednost te neke buduće dionice gledajući imovinu tvrtke i dugove?
Koliko sam ja shvatio Hypo će se namiriti s Kijcem a Čermak će s 27 milijuna eura otkupiti Ćuf od AdriaOila…….
Hm…..kolika je vrijednost imovine?
LNG terminal sve to katapultira…..Naravno da i Dina postaje No.1 glede svoje osnovne djelatnosti jer se osiguravaju sirovine – ne odmah ali s tim treba računati srednjoročno iako već nakon nagodbe postaje visokoprofitabilna.
grgas
morati ću te razočarati kolega jer naime rizika nema do razina 3X,00
Mnogi zaboravljaju da je DIOKI bio naš 3. najveći izvoznik, dakle imao je gubitke, da ali imao je i ogromne prihode, sad zamisli samo da ti ogromni prihodi počnu akumulirati dobit?? Ima da sve frca razumiješ[emo_palacg]
@kliring
pogledaj malo plan, pozitivno i održivo poslovanje očekuje se tek za 3-4 godine
mislim da onda slijedi preuzimanja djela vlasništva zabe i hepa al ne po 30 kuna od croduxa naravno
tak da svi koji dobiju dionice u zamjenu za dug če ga naplatiti
ali ne po 30 kuna sigurno
puuuno više
i još nešto
pa nemisli netko da bi dinu i dioki izrezali u staro željezo
pa mislim onda stvarno bi bili banana država
[/quote
Pa već su ih pola i izrezali u željezo! Malo kasnite sa zaključcima!]
@joka14
da sam nepismen kao ti ne bih uopće više pisao na forumu…ne piše se “mijestu” nego “mjestu”, ne piše se “javljo” nego “javljao” itd…
grgas
pa onda je vrijeme da se i to počne ugrađivati u cijenu, ne samo prolazak nagodbe[emo_novac]