pixma:
”
Posejdon: ” Tekst iz današnjeg Jutarnejg lista. ” Ova linija LNG-a mi vuče prema Plominu [shocked]
”
Da, ali Krk uopće niti nije ucrtan. [sad]
Nije,ali po ekipi koja se misli okupiti oko plinovoda možda bi imali veći udio ako zaobiđu Krk[sad]
neće ići tako lako oko krka gospodo
ima dole jak ekološki lobi
osim toga imam kuću u njivicama pa ću se i ja boriti protiv ovoga
Posejdon:
”
pixma:
”
Posejdon: ” Tekst iz današnjeg Jutarnejg lista. ” Ova linija LNG-a mi vuče prema Plominu [shocked]
”
Da, ali Krk uopće niti nije ucrtan. [sad]
”
Nije,ali po ekipi koja se misli okupiti oko plinovoda možda bi imali veći udio ako zaobiđu Krk[sad]
Krk ili Khark kako ga zove domicilno čakavsko stanovništvo!
Kharg, iranski otok, na kom se nalazi LNG terminal.
Kakva koincidencija.
ljudi ne budite smješni.
LNG će biti na Krku, sjetite se emisije Kontraplan tamo negdje u 6mj na HTV-u, pa onda onog dnevnika i svjetske karte LNG terminala na kojoj je već Krk ucrtan itd itd.
ako sumnjate imalo u LNG na Krku prodajte svoje dionice (ako ih uopče i imate) sigurno ima ljudi koji imaju love i spremni su to kupiti.
Pa sve i da ne bude to ne mijenja ništa bitno u cijeloj ovoj priči, uhvatili ste se tog LNG-a ko pijan plota.
Komad cijevi nije nikakav problem postaviti između Plomina ili nečeg trečeg i Omišlja.
Kao i kolega cayman006 i ja znam zašto imam ovu dionicu a ako slučajno i padne na cca 300kn založit ću sve što imam pa i sebe samog i sve ću “bubnuti” u dioki i poslije uživati negdje u toplim krajevima ispod palme sa bačvama koktela pored sebe.
To bi za mene bio “američki san” na hrvatski način
neće ići tako lako oko krka gospodo ima dole jak ekološki lobi osim toga imam kuću u njivicama pa ću se i ja boriti protiv ovoga
Posto kuca? [tongue]
otkako nam je kolega kamenac otišao nešto je ova tema utihnula[cry]
kolega vratite nam seee![pray][proud]
neće ići tako lako oko krka gospodo ima dole jak ekološki lobi osim toga imam kuću u njivicama pa ću se i ja boriti protiv ovoga
protiv cega…nezaposlenosti i ne razvoja drzave…to je idealna prilika za Hrvatsku drzavu i to bi bila sramota propustiti i ne izgraditi ma gdje god on bio!a idealno je da bude na krku jer je u tom krugu vec jaka industrijska zona!ti ljudi nemogu tamo zivjeti od mj dana turizma…ovo bi znacilo novih par tisuca zaposlenih mjesta, zamislite koji bi to bio razvoj Krka i cijele regije…a da ne pricam da u buducnosti necemo ovisiti o rusima koji ce redovito poskupljivati plin!i ja imam kucu u malinskoj[wink]
neće ići tako lako oko krka gospodo
ima dole jak ekološki lobi
osim toga imam kuću u njivicama pa ću se i ja boriti protiv ovoga
Da ja imam kuću u Njivicama, te da razmišljam kao ti, prodao bi kuću i kupio dionice Diokija.
ova nije loša čak sam mislio i to rekao posejdonu na druženju
no sad sam se predomislio i žestoko ću se boriti protiv tog ekocida
žao mi je gospodo al u takvom sam điru sada
o kojem ti ekocidu pričaš? prvo prodaj auto i počupaj žarulje iz stana gdje živiš pa onda govori o ekologiji…a inače , njivice su baš pravi primjer poštivanja prirode….[proud]
Kako je nakon današnjeg dana (dobro, dobro, bilio je jasno i znatno prije!) vrlo izvjesno da je Sanader prvi mandatar nove Vlade RH, vrijeme je da se upoznamo sa planom ove stranke vezano uz energetiku.
Ne znam zašto, ali ovo zaokruženo mi je nekako posebno zapelo za oko. [wink] [thumbsup]