Na burzi je kolega sve moguce…pa i ostvarit nemoguce…Ima nas koji se sjecamo da je “normalna” cijena ove dionice bila oko 200 do 250 kn..da bi u ona vremena kad je sve “letilo” porasla cak do 750 kn i to ne na malim prometima…Isto tako jos prije neki mjesec smo njome trgovali po 9 kuna… Ako nas uce da je jedino trziste pravi regulator i pokazatelj onda je i jedno i drugo tada bilo realno..ali za to vrijeme. Na burzi ne kupujemo ni sadasnjost ni proslost…to nas zanima samo statistike radi…ali kupujemo i ulazemo za buducnost i ako predstecajna nagodba prodje…pokrene se proizvodnja nema razloga da se ne vratimo bar na nominalu.
Pozdrav
fino je odradila….očito je predstečajna sada jedino interesantna
cca 14000 kom do 30kn,jučer je bilo preko cca 20000 kom.nikad bliže 30kn.
Ide se iz varteksa u dioki. varteks je odradio svoje a dioki ni približno.
moje mišljenje sam da još do 30kn imate šansu ući u dioki,ako još niste.jer 30kn je kao što vidite vrlo blizu.pozdrav
p.s. nije nagovor na kupnju,a još manje na prodaju
moje mišljenje sam da još do 30kn imate šansu ući u dioki,ako još niste.jer 30kn je kao što vidite vrlo blizu.pozdrav
p.s. nije nagovor na kupnju,a još manje na prodaju
sve do 30kn je bagatela
ovdje jedino ulazi privatni kapital od svih predstečajnih
crodux je moćna kompanija
bit če to močan holding
nebrinem za dionicu
a mislim ni vjerovnici
prihvatit će sve
mislim da već jesu
ovo je samo provođeneje zakonske procedure
Da, već je bilo pitanje: što se događa s dionicama malih dioničara, iliti dioničara općenito, ukoliko prođe prijedlog o novoj nominali od 100 kn? Zanima me sa zakonskog stanovišta. I što bi to konkretno značilo za vrijednost te neke buduće dionice gledajući imovinu tvrtke i dugove?
Najbolji mi je ovaj “kupac” sa 10.000 komada na 3 kn [emo_smijeh]
Da li on stvarno čeka tu cijenu ili daje dubinsku potporu kupnji na 3 kn? [emo_smijeh]
Smanjuje se udio malih dionicara u vlasnickoj strukturi a nove se izdaju samo za HEP i ZGB…Nominala se smanjuje sa 250 na 100 i to je to sto se tice malih dionicara.
Pozdrav
mislim da onda slijedi preuzimanja djela vlasništva zabe i hepa al ne po 30 kuna od croduxa naravno
tak da svi koji dobiju dionice u zamjenu za dug če ga naplatiti
ali ne po 30 kuna sigurno
puuuno više
i još nešto
pa nemisli netko da bi dinu i dioki izrezali u staro željezo
pa mislim onda stvarno bi bili banana država
U zadnjih godinu dana najvisa cijena je bila 25,79. Hoce li danas pasti rekord?