DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ZZTop
: ???

Zasto bi mali dionicari nesto ustupali? Imati ce isti broj dionica i prije i kada prodje PSN. (ako ne kupuju ili prodaju u medjuvremenu)

fascinantan mi je vaš odgovor… [emo_cool]

..jesam napisao nesto netocno?

gledajući trgovanje varteksa barem na duple razine trebamo, ali tamo imamo i faktor xy

pepe7

tomo7
ovdje fali jaci igrac poput xy iz Varteksa
trebao sam prije napisat
bila je ljepa metla do 24kn

Hmmm, izgleda da će sutra preko 25 kn…a do kraja tjedna možda i na 30 kn?
Čestitke dioničarima….

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

tomo7
trebao sam prije napisat

Kolega ako prodje psn ovdje su crodux..hep..i zgb..sa dionicama koje mjenjaju za 100kn jednu…Puno su to jaci igraci od tih koje spominjete.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

tomo7
trebao sam prije napisat

Kolega ako prodje psn ovdje su crodux..hep..i zgb..sa dionicama koje mjenjaju za 100kn jednu…Puno su to jaci igraci od tih koje spominjete.

Pozdrav
[/quote]
slažem se potpuno

Završila dražba uravnoteženja iza 16 sati, bila je borba nemilosrdna. Prošlo je 2349 dionica po 24,37.

vid'la žaba...

Promet 900000kn,a cijena od jutra do zatvaranja porasla 0.5kn. Pa tko toliko prodaje???

tomo7
trebao sam prije napisat

Pozdrav
[/quote]

razlika u trgovanju varteksa i diokija je što ulagači dižu varteks uz male promete u odnosu na dioki koji ima veliki promet,te se vidi da ulagači pametno dokupljuju na ovim niskim razinama.jučer kad je crobex bio u minusu na kraj trgovanja se nije lupalo po asku,a danas kad je crobex u plusu lupalo se po asku.a kad prođe PSN mišljenja sam da će biti sigurno dvostruko više negoli trenutno sada,jer više neće biti barijera.pozdrav

http://m.business.hr/article/crodux-derivati-preuzeli-omv-ovu-podruznicu-u-hrvatskoj/?url=%2F%2Fdefault.aspx&article-id=17668

Naprijed Cermace!

Stalna na tom svijetu samo mijena jest

koc
a cijena od jučer porasla 2kn,a od prekjučer 4kn.prodaju oni koji su ušli od 12kn pa nadalje i zadovoljni zaradom.vjerevatno i Filipović jer mu treba novaca za rješavanje “finestcorpa” firme koju posjeduje,te koja u dugovima radnicima i vjerovnicima.kao ulagač sa većim brojem dionica diokija neće prodati sve od jednom,negoli postepeno.on je prodavao na 20kn te će prodavati isto tako na 30,40,50 i dalje.

New Report

Close