tomo7
ovdje fali jaci igrac poput xy iz Varteksa
trebao sam prije napisat
bila je ljepa metla do 24kn
Hmmm, izgleda da će sutra preko 25 kn…a do kraja tjedna možda i na 30 kn?
Čestitke dioničarima….
tomo7
trebao sam prije napisat
Kolega ako prodje psn ovdje su crodux..hep..i zgb..sa dionicama koje mjenjaju za 100kn jednu…Puno su to jaci igraci od tih koje spominjete.
Pozdrav
Završila dražba uravnoteženja iza 16 sati, bila je borba nemilosrdna. Prošlo je 2349 dionica po 24,37.
tomo7
trebao sam prije napisat
Kolega ako prodje psn ovdje su crodux..hep..i zgb..sa dionicama koje mjenjaju za 100kn jednu…Puno su to jaci igraci od tih koje spominjete.
Pozdrav
[/quote]
razlika u trgovanju varteksa i diokija je što ulagači dižu varteks uz male promete u odnosu na dioki koji ima veliki promet,te se vidi da ulagači pametno dokupljuju na ovim niskim razinama.jučer kad je crobex bio u minusu na kraj trgovanja se nije lupalo po asku,a danas kad je crobex u plusu lupalo se po asku.a kad prođe PSN mišljenja sam da će biti sigurno dvostruko više negoli trenutno sada,jer više neće biti barijera.pozdrav
Naprijed Cermace!
koc
a cijena od jučer porasla 2kn,a od prekjučer 4kn.prodaju oni koji su ušli od 12kn pa nadalje i zadovoljni zaradom.vjerevatno i Filipović jer mu treba novaca za rješavanje “finestcorpa” firme koju posjeduje,te koja u dugovima radnicima i vjerovnicima.kao ulagač sa većim brojem dionica diokija neće prodati sve od jednom,negoli postepeno.on je prodavao na 20kn te će prodavati isto tako na 30,40,50 i dalje.