Kao što se i očekivalo svi se povlače na razine 25-26-28 kn,i očekuju objavu.
Ispratimo trgovanje tokom dana ..
@vgboy
UKOLIKO prihvate plan…..to nije nikakva informacija,bez obzira na promjenu vlasnika upitnik ostaje,inače i moja je želja da to prođe ,zasad samo želja što je i stvarno zasad tako
—————————————————————
Prihvatili su plan ,prošli tijedan,samo se čeka potvrda u javnosti , neki su već bili upoznati sa time prošli tjedan , zato su i akumulirali dionice, a top != miran ,uz nešto sitno dokupa..
Vidjet ćeš po cijeni dionice i čišćenju aska ,(kako to nije nikakva informacija)nema ovdje nikakvog upitnika ,oživljava se kompanija ,pokreće proizvodnja i ulaže se 27 milijuna eura ..
Na svim uzdanicama živo danas uključujući i ovdje.
Kao što se i očekivalo svi se povlače na razine 25-26-28 kn,i očekuju objavu.
Ispratimo trgovanje tokom dana ..
Nemojte uvujek protiv SAVE.
Odjednom u bilanci uskrsnulo 453 mil kn revalorizacije imovine ,vjerovatno
je zemljište bilo podcijenjeno,tako da BV je bio knjigovodstveno u minusu,a stvarno je bio u plusu.Sava je to uvijek tvrdio i bio u pravu.Ja sam smatrao
da se treba ne revalorizirati nego dodatno diskontirati.
Sada je jasno je zašto su ZABA i HEO pristali na ulaz po 100.
Kada to bude vidljivo u budućim izvještajima ovo bi trebalo visoko.
Volim kada se zarađuje i nadam se da ćet vi koji ste unutra dobro zaraditi.
Pitanje svih pitanja:Koliko će Čermak platiti Ježićev paket.I da li će to biti i obvezujuča ponuda????
U DIOKI bi trebalo biti i meda i mlijeka,obilato!!!
Da li je realno da je PTKM na 200+, a Dioki na 20+? Nije, jer ćim predstečajna završi, vidjet ćemo razliku
A delegacija iz Qatara danas u posjeti na Omislju…samo to jos nitko ne javlja na velika zvona…
Pozdrav
Pardon, nisam vidio – prije Dine, odlučuje se o DIOK, ročište je u istoj dvorani, s početkom u 9.00.