DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kao što se i očekivalo svi se povlače na razine 25-26-28 kn,i očekuju objavu.

Ispratimo trgovanje tokom dana ..

@vgboy
UKOLIKO prihvate plan…..to nije nikakva informacija,bez obzira na promjenu vlasnika upitnik ostaje,inače i moja je želja da to prođe ,zasad samo želja što je i stvarno zasad tako

—————————————————————

Prihvatili su plan ,prošli tijedan,samo se čeka potvrda u javnosti , neki su već bili upoznati sa time prošli tjedan , zato su i akumulirali dionice, a top != miran ,uz nešto sitno dokupa..

Vidjet ćeš po cijeni dionice i čišćenju aska ,(kako to nije nikakva informacija)nema ovdje nikakvog upitnika ,oživljava se kompanija ,pokreće proizvodnja i ulaže se 27 milijuna eura ..

Na svim uzdanicama živo danas uključujući i ovdje.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Kao što se i očekivalo svi se povlače na razine 25-26-28 kn,i očekuju objavu.

Ispratimo trgovanje tokom dana ..

Nemojte uvujek protiv SAVE.
Odjednom u bilanci uskrsnulo 453 mil kn revalorizacije imovine ,vjerovatno
je zemljište bilo podcijenjeno,tako da BV je bio knjigovodstveno u minusu,a stvarno je bio u plusu.Sava je to uvijek tvrdio i bio u pravu.Ja sam smatrao
da se treba ne revalorizirati nego dodatno diskontirati.
Sada je jasno je zašto su ZABA i HEO pristali na ulaz po 100.
Kada to bude vidljivo u budućim izvještajima ovo bi trebalo visoko.
Volim kada se zarađuje i nadam se da ćet vi koji ste unutra dobro zaraditi.

Pitanje svih pitanja:Koliko će Čermak platiti Ježićev paket.I da li će to biti i obvezujuča ponuda????

U DIOKI bi trebalo biti i meda i mlijeka,obilato!!!

Da li je realno da je PTKM na 200+, a Dioki na 20+? Nije, jer ćim predstečajna završi, vidjet ćemo razliku

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

BID se ljepo popunjava iznad 21kn

Upravo čula na radio Rijeci, delegacija Katara danas na lokaciji LNG terminala.

vid'la žaba...

komifo
odlicna vijest

10. lipnja u 11,30 u dvorani Brijuni Zagrebačkog velesajma zakazano ročište za Dinu petrokemiju.

A delegacija iz Qatara danas u posjeti na Omislju…samo to jos nitko ne javlja na velika zvona…

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Pardon, nisam vidio – prije Dine, odlučuje se o DIOK, ročište je u istoj dvorani, s početkom u 9.00.

Prica ulazi u finis… Bit ce burno slijedeci tjedan.. 😀

New Report

Close