DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.banka.hr/hrvatska/objavljen-cermakov-plan-za-spas-diokija

evo stručni osvrt na prijedlog PSN

6000 komada i to po kupnji…e moji drukeri..prije cete vidit 3 kn nego 30 kn…
ne placajte skolu ljudi..ovo ne vrijedi ni 1 kn ..ostali su samo prazni pogoni i dugovi..

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

prazni pogoni i dugovi
to je točno
al imamo i ponudu čermaka
pa sad nek se odluče ljudi za koji druk če
30 ili 3 kune
ja mislim na 30

Skupno svima koji drukaju na pad , ispadate smiješni,pratite tgovanje i razvoj situacije ,imate plan, potvrdu vlade da će do kraja mjeseca ubrzati postupak PSN i stvar riješena , proizvodnja i oživljavanje firme DIOKI/DINA kreće , dali se to vama sviđa ili ne vaš problem…, jedini primjer gdje štovani gospodin ulaže 27 milijuna eura a vi nikako skužiti informacije ..
Kupovati ćete oko 30 kn u petak ili ponedjeljak ..

Iznosim svoje mišljenje bez nagovora na kupnju ili prodaju ..

@ZMAJKI
6000 komada i to po kupnji…e moji drukeri..prije cete vidit 3 kn nego 30 kn…
ne placajte skolu ljudi..ovo ne vrijedi ni 1 kn ..ostali su samo prazni pogoni i dugovi..

————————————————————–

Gospodine samo vi čekajte taj target ,ovo kad krene ,nećeš stići kupiti niti 10 dionica po ovim cijenama ,samo da obijave da su vjerovnici suglasni sa predloženim planom ,a to se mora obijaviti danas tokom dana ili u petak…

stoga pratite trgovanje..

Molim vas pošto nisam pozorno pratio, kada je rok vjerovnicima da pristanu na nagodbu ili ne pristanu ili koji je sljedeći korak u pregovorima??
Unaprijed zahvaljujem.

pratim 3 mjeseca i samo si ti smijesan sa tim targetom 30kn..

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Tako je Zmajki.

.. i meni je bio smijesan… do ponedjeljka…tada su se stvari fundamentalno promijenile.. ali vi pratite samo 3 mjeseca pa to ne mozete ni shvatiti…

Molim vas pošto nisam pozorno pratio, kada je rok vjerovnicima da pristanu na nagodbu ili ne pristanu ili koji je sljedeći korak u pregovorima??
Unaprijed zahvaljujem.

kolega, po izjavama gos.Linića koji je u prošlu srijedu na radiju dao izjavio vezano za Dioki do kraja petog mjeseca ,,,a to je u petak(sutra)31.05.2013.

Ako ste pratili trgovanje tokom proteklog dana i gledalicu,u zadnjih sat vremena su nestali i H nalozi sa prodaje ,i ostali su manji nalozi ,iz čega se da zaključiti da su pritisci na asku gotovi i da su neki upoznati sa mogućom informacijom da su tokom jučerašnjeg dana postignuti dogovori i usuglašen stav da se vjerovnici slažu sa predloženim planom…što znači da se proizvodnja u Dioki može pokrenuti ,i da gospodin strateški partner može krenuti sa preuzimanjem i ulaganjem 27 milijuna eura ili 205 milijuna kuna…

Stoga je po meni realno očekivati obijavu tokom sutrašnjeg dana .

Iznosim svoje mišljenje ,bez nagovora na kupnju ili prodaju..

[/quote]

Nije bitno koliko pratiš ,nego kako pratiš i razlučuješ informacije koje su obijavljene,a to da nisi napravio kvalitetnu analizu tih informacija i iz njih izčitao bitne činjenice je više nego jasno…

A sve je bilo obijavljeno ,što me u neku ruku začuđuje..

No da ne razvačimo temu sa nebitnim ,pustimo sutrašnji dan (obijavu inforkmacije )i tržište da kažu svoje ..

lijepi pozdrav..

s

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close