je je. ja sam si zaradio sa 17 na ovamo tvornicu gaća a ti gledaj i piskaraj.
pa nemože nešto rasti stalno
dobro stojimo
pogledajte crobexe katastrofa
dobro se ovdje stoji jako dobro
prosječna ok
idemo dalje
U prvih deset prodajnih naloga pet ih je sa kolicinom od 10 ili 15 dionica rasporedjenih “duz” tih 10…”strasan” pritisak na prodaji.
Pozdrav
je je. ja sam si zaradio sa 17 na ovamo tvornicu gaća a ti gledaj i piskaraj.
Prodajući “naivnim ovčicama”,zar ne???
Možda ne baš tvornicu,zar ne,ali pokoje gaće vjerovano da!!!
Dakako,vi ste prihvatili rizik i zaradili i to je OK,ali mnogi manje iskusni i pametni su već ovdje “pogubili velike pare”,a po svemu sudeći,mogli bi i ovi koji su euforično kupovali jučer i danas također.
Pozdrav
Sad ti je rast rezultat euforije – svaka čast šta sve nećeš izmisliti.
Svi smo vidjeli predstečajnu i izvukli svatko svoj zaključak.
Plaća se isplatila, šalju se radnici na liječničke – reklo bi se IDILA.
SVE ĆE TO SJESTI NA SVOJE MJESTO!
Na današnjem sastanku Radničko vijeće i sindikalni čelnici su vršili pritisak na Dolezila da ispravi plan o restrukturiranju koji se odnosi na isplatu radničkih potraživanja.U planu se predviđa isplata dugovanja: 70% duga za zaostale plaće i 55% otpremnina kako je i dogovoreno ugovorom o otkazu. Članovi Radničkog vijeća što su podržali i sindikalni čelnici inzistiraju na isplati kompletnih zaostalih plaća na uštrb otprenmina dojučerašnjih njihovih kolega koji su za razliku od njih ostali bez radnih mjesta.
Na današnjem sastanku Radničko vijeće i sindikalni čelnici su vršili pritisak na Dolezila da ispravi plan o restrukturiranju koji se odnosi na isplatu radničkih potraživanja.U planu se predviđa isplata dugovanja: 70% duga za zaostale plaće i 55% otpremnina kako je i dogovoreno ugovorom o otkazu. Članovi Radničkog vijeća što su podržali i sindikalni čelnici inzistiraju na isplati kompletnih zaostalih plaća na uštrb otprenmina dojučerašnjih njihovih kolega koji su za razliku od njih ostali bez radnih mjesta.
U čemu je razlika između bivših i sadašnjih radnika? Jel ovi bivši rade manje od sadašnjih, ili sadašnji rade više od bivših?
Jer, ja imam nekakav dojam da proizvodnja stoji.
http://www.seebiz.eu/dioki-predlozeno-povezivanje-s-crodux-plinom/ar-64812/
utvrdite gradivo i polako procitajte
Poštovani kolega lebowski što se tiče posla nema razlike niti jedni niti drugi nerade ništa, a što se tiče primanja i daljnje “egzistencije” razlika je drastična .Prodajom Diokijeve imovine a samim tim i smanjenjem temeljnog kapitala tvrtke Dolezil je isplatio dvije plaće sadašnjim radnicima koje se kreću obadvije zajedno po radniku u rasponu od 9000 da 100000 kuba. Ako se uspješno okonča predstečajna nagodba i ako se pokrene proizvodnja radnici koji su ostali nastavi će raditi i zarađivati za život a oni koji su otišli nastavit će odlaziti na Zavod za zapošljavanje i u Socijalnu skrb. Poštovani kolega ja mislim da ćeš se složiti samnom da je privilegija zadržati radno mjesto a ne dobiti otkaz .
http://www.vecernji.hr/biznis/gradi-se-lng-plocama-medu-ulagacima-bechtel-clanak-560416
Katarani odustali
Navodno su Kanađanima u Vladi nudili LNG terminal u Omišlju, za što su također otvoreni, ali upravo zbog dobrog poznavanja lokacije Luka Ploča, odlučili su se na tu destinaciju. Naime, za izgradnju LNG terminala na Krku Vlada je dugo računala na Katar, a posebno nakon prošlogodišnjeg posjeta domaćega gospodarskog izaslanstva Dohi.
No, prije dva do tri mjeseca ministar Ivan Vrdoljak izjavio je da Katarani žele biti glavni dobavljači plina, ali ne žele svojim novcem sudjelovati u investiciji. Stoga je Vlada još u potrazi za investitorom koji će sudjelovati u gradnji terminala na Krku, a kako su iz Vlade tada poručili, kada se ulagač nađe, gradnja LNG-a neće biti upitna.
OBJAVA: 28.05.2013 / 18:00
PRIKAZA: 1166
Kanadski konzorcij nudi privatnu investiciju tešku 5,5 milijardi kuna
Gradi se LNG u Pločama – Među ulagačima i Bechtel
Kanađani bi u gradnju uključili hrvatske tvrtke, kao što su dalekovod, Končar…Među ulagačima i Bechtel, koji je i nama gradio cestu