http://www.energetika-net.com/vijesti/plin/kanadski-fondovi-zainteresirani-za-lng-u-plocama-16943
…šta je ovo, imat ćemo 2 LNG, svi ćemo živjet od LNG…
Konverzija potraživanja u kapital po 100 kuna. Broj dionica povečava se sa 4.042.058 na 5.578.790.
novi br.dionica 5.578.790
prihodi 2014.ako bude kao špo špagu cca 100 mil kn
dobit oko 8 mil kn,ako Bog da
100 mil kn prihoda ne vrijedi više od 50 mil MCAP
P/S=100mil:5,578.790=cca 18 kn
po ovom pokazatelju ne vrijedi više od 9 kn tj P/S=cca o,5
dobit u 2014 od 9 mil kn ,ako je bude
po dionici 9mil:5.578.790=1,61 I to ne vrijedi više od 15 kn.
Ok sada ste u transu.Ali već krajem dana otrežnjenje.Sutra i za koji dan nazad prema fair vrijednosti.
Ovo je ipak dobro za dioničare koji su ulazili zadnjih mjeseci jer neće biti
značajnijih gubitaka,ali za stare vlasnike totalna katastrofa.
Čestitke špekulantima naročito onima koji sada izlaze!!!!
[/quote]
Dok je euforija i dok je dionica u fokusu ulagača imamo skokove ovih razmjera….
Ono što ja vidim iskrcaj na 22.70 kn, većina naloga na kupnji je radi umjetničkog dojma i lakšeg iskrcaja.
Svakako čestitam svim imateljim dionice, naravno oni koji su kupovali ispod 20 kn…
[/quote]
Jučer pred kraj dana kad sam napisao da traje iskrcaj na 22,70 komentari su bili kakvo iskrcavanje, naravno od strane imatelja DIOKIA..
Pa eto danas iskrcaj na 21,70, a sutra tko zna!!!
Mislim da je ovaj obrazac dizanja i spuštanja cijene viđen barem 5 puta
MI SMO MALO DUGOROČNIJI..TI I JA..ALI PIŠEM ZA OVE ŠTO SU SE RADOVALI BRZOJ ZARADI.
zbog pauze za ručak frizerski salon neće raditi do 13.30 sati
molimo cijenjene klijente da sačekaju, jer šišamo najbolje u gradu i šire
postojanost naših frizura vam to jamči
FS Lino-Čer
Uskoro promjena smjera kad se shvati da ni jedna tehnička analiza neće moći zaustaviti tijek događaja iz predstečajne nagodbe a plan predstečajne nagodbe je takav da će mnogi morati kupovati na mnogo višim razinama.
DLKV nominala 10 kn, cijena 30 kn zašto? Jer traje polagano iskrcavanje. Ovdje obnuta situacija jer se treba nakipati po što nižim cijenama.
Dovoljno je da dionica Diokija u ova tri dana ide po 10 posto i bude na 30 a u slijedećih pet po 5 posto i ona krajem idućeg tjedna je na 40 kuna-to je jedna vrlo realna opcija.
da nisi malo preoptimističan? [emo_namigusa]
a što ako slučajno danas završi iznad 23 s značajno većim ukupnim prometom nego što je trenutno i većom prosječnom?
ništa, ti ćeš opet sutra pisati isto…..bez veze su takvi komentari, to je bila poanta mog komentara
da se razumijemo ja sam danas kupio malo po cca 21 ali preživjeti ću obadvije mogućnosti [emo_smijesak]
Konverzija potraživanja u kapital po 100 kuna. Broj dionica povečava se sa 4.042.058 na 5.578.790.
novi br.dionica 5.578.790
prihodi 2014.ako bude kao špo špagu cca 100 mil kn
dobit oko 8 mil kn,ako Bog da
100 mil kn prihoda ne vrijedi više od 50 mil MCAP
P/S=100mil:5,578.790=cca 18 kn
po ovom pokazatelju ne vrijedi više od 9 kn tj P/S=cca o,5
dobit u 2014 od 9 mil kn ,ako je bude
po dionici 9mil:5.578.790=1,61 I to ne vrijedi više od 15 kn.
Ok sada ste u transu.Ali već krajem dana otrežnjenje.Sutra i za koji dan nazad prema fair vrijednosti.
Ovo je ipak dobro za dioničare koji su ulazili zadnjih mjeseci jer neće biti
značajnijih gubitaka,ali za stare vlasnike totalna katastrofa.
Čestitke špekulantima naročito onima koji sada izlaze!!!!
[/quote]
Dok je euforija i dok je dionica u fokusu ulagača imamo skokove ovih razmjera….
Ono što ja vidim iskrcaj na 22.70 kn, većina naloga na kupnji je radi umjetničkog dojma i lakšeg iskrcaja.
Svakako čestitam svim imateljim dionice, naravno oni koji su kupovali ispod 20 kn…
[/quote]
Jučer pred kraj dana kad sam napisao da traje iskrcaj na 22,70 komentari su bili kakvo iskrcavanje, naravno od strane imatelja DIOKIA..
Pa eto danas iskrcaj na 21,70, a sutra tko zna!!!
Mislim da je ovaj obrazac dizanja i spuštanja cijene viđen barem 5 puta
[/quote]
grgas12
kolega sve je moguce
ova dionica je padala ko kamen sa 100kn na 8kn
sad su stvari puno jasnije
mislim da više nije upitan smjer dionice
http://www.energetika-net.com/vijesti/plin/kanadski-fondovi-zainteresirani-za-lng-u-plocama-16943
Glavni na Krku i satelitski u Pločama – to je optimalno i baš sam čekao da vidim tko bi i bi li gradio taj terminal u Pločama!
..jako prozirno ovo navlačenje aska niže sa skrivenim nalozima, a čim je prošao nalog 3000 i nešto kom..nestali su brzinom munje [emo_smijesak] Ne treba nasjedati na provokacije..
Glavni na Krku i satelitski u Pločama – to je optimalno i baš sam čekao da vidim tko bi i bi li gradio taj terminal u Pločama!
[/quote]
A što reći po xx put plin je in!