DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ing @ carolija treba za to..

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Ajde ajde jeste se raspisali. Pričekajte zadnjih pol sata trgovanja pa će vam sve biti jasnije.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Jesmo li napokon zasluzili cestitke sto smo vjerovali u pozitivno rjesenje ove zavrzlame

Pitanje je bilo smao kako ce mali dionicari proci. I prema prvom planu je izlgedalo lose..

Ovo sada izgleda odlicno i potpuno mijenja stvar…

Cestitke svima koji su ostali…
[/quote]

Moja satisfakcija se broji[emo_smijeh]i nadam se godinama[emo_novac]

ing @ carolija treba za to..

koliko vidim živiš i radiš u Ozu[emo_smijeh][emo_zloban]

Gle..ovo potpuno mijenja na stvari….

Trenutna trzisna kapitalizacija DIOKI d.d. (sa brojem dionica nakon prihvacanja plana) je oko 110 miliona kuna.

Koliko je to malo mozete vidjeti po tome da se toliko ulaze u pokretanje proizvodnje u DINI.

http://predstecajnenagodbe.fina.hr/pn-public-web/predmet?id=0&_HDIV_STATE_=22-3-6DAF42DC9DF5798C769B3BA87D190187

Izašlo i za Dioki. Na strani 22 nominala 100 kuna. [emo_ooooo].Crodux 55%.

Može li link za ovo, nikako ne mogu iskopati, mora da nešto krivo radim
[/quote]

Kolega Micinha…kao i obicno…www.fina.hr…pa predstecajne..javna objava,,,Dioki..upisete kontrolni tekst i na zadnji pdf otvara novi prijedlog psn.
Steta sto ovaj novi forum ne podrzava opciju dodavanja privitaka jer bi vec bio tu dostupan.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Hmm, hmm
DLKV nova nominala 10 kuna, na tržištu 30 kuna
DIOKI nova nominala 100 kuna, na tržištu 20 kuna

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Kolega Micinha…kao i obicno…www.fina.hr…pa predstecajne..javna objava,,,Dioki..upisete kontrolni tekst i na zadnji pdf otvara novi prijedlog psn.
Steta sto ovaj novi forum ne podrzava opciju dodavanja privitaka jer bi vec bio tu dostupan.

Pozdrav

Vidim gdje sam pogrješio u postupku, hvala

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Dioki plan…

najbitnije..stranica 20 i 21…

sto napravi strah, nevjerica tj psihologija od čovjeka i njegovih odluka

Dok je tako mi ćemo zarađivati. Ovaj plan je dobar da ne može biti bolji ali i dalje ima onih koji ne vide čak ni kad im sve piše crno na bijelo. Hvala im.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

E pa gospodo, ovo je sad već mnogo ozbiljniji plan nego što je bio onaj prvotni. I što se tiče namirenja vjerovnika, i što se tiče nove nominale. Ovdje bi se čak mogao dogoditi i određen rast cijene, pogotovo ukoliko novi plan poprati adekvatna medijska kampanja. [emo_namigusa]

New Report

Close