Ovaj kupac na 3 kn sa 10.000 komada se već kiseli mjesec dana….
sto napravi strah, nevjerica tj psihologija od čovjeka i njegovih odluka, svi mi još nemožemo vjerovta da je nešto iole i po nas male dioničare dobro, a mišljenja sam da če bit i na više dionica tako ,samo dok večina shvati pobječ če sve to na više razine, puno toga je i rađeno ( i umjetno srušeno , trajanje same krize ) da se odabrani nakrcaju s dionicama naravno koji imaju para jel kada i prođe kriza para neće baš biti, bit će ih onda kod malog čovjeka kada tiketi budu na vrhuncima ili blizu njih, mislim da smo sada na razinama 2003 mislim gospodarstvo , svako neka procijeni za sebe.
Ostaje li Ježić u vlasničkoj strukturi, ako da, s kolikim udjelom?
Ne…Jezica nema vise tu ..Crodux preuzima svih 3 mil i sitno…Drzava otkupljuje zemljiste za 23,5 mil eura..Crodux se obavezuje ulozit 10 mil za pokretanje Dioki-a i 15 za pokretanje Dine..plus 2 za troskove…Jesmo li napokon zasluzili cestitke sto smo vjerovali u pozitivno rjesenje ove zavrzlame
Pozdrav
Nova vlasnička struktura: Crodux 55%, mali dioničari 17,45%, HEP 15,35% i ZABA 12,19 %.
Nema logike.
Znaći da Crodux kupuje dionice od Ježića i ne dokapitalizira ništa.A to ne donosi
kapitalno jačanje poduzeća osim ulaska HEPa i ZABE.To je premalo kapitala
bez svjeeg unosa kapitala da bi se nastavilo sa proizvodnjom.
A tko će platiti zaostale plače.
I to bi značilo da ćemo dobiti obvezuijuću ponudu.
I da dokapitalizacija tek slijedi.
Činjenica je da je HANFA trebala blokirati trgovanje dok novi prijedlog predstečajne nije svima dostupan.
Ako je dokapitalizacija poi 100 zahvalite Ježiću.On vas je spasio i drago mi je.
Ipak ne vjerujem.
Jesmo li napokon zasluzili cestitke sto smo vjerovali u pozitivno rjesenje ove zavrzlame
Pitanje je bilo smao kako ce mali dionicari proci. I prema prvom planu je izlgedalo lose..
Ovo sada izgleda odlicno i potpuno mijenja stvar…
Cestitke svima koji su ostali…
ako ovakav plan prođe onda dionica DIOKIA može jako visoko, moguće i na duplu cijenu od trenutne
LeoNT@ a kako ce to pomoci dionicarima koji su kupovali od 20-100 kn ?
jer vidim da se ljepo iskrcava naivcima danas
Izašlo i za Dioki. Na strani 22 nominala 100 kuna. [emo_ooooo].Crodux 55%.
Može li link za ovo, nikako ne mogu iskopati, mora da nešto krivo radim