DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovaj kupac na 3 kn sa 10.000 komada se već kiseli mjesec dana….

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Kako go0d evo me nazad, pozdrav stalnim dioničarima

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Nova vlasnička struktura: Crodux 55%, mali dioničari 17,45%, HEP 15,35% i ZABA 12,19 %.

sto napravi strah, nevjerica tj psihologija od čovjeka i njegovih odluka, svi mi još nemožemo vjerovta da je nešto iole i po nas male dioničare dobro, a mišljenja sam da če bit i na više dionica tako ,samo dok večina shvati pobječ če sve to na više razine, puno toga je i rađeno ( i umjetno srušeno , trajanje same krize ) da se odabrani nakrcaju s dionicama naravno koji imaju para jel kada i prođe kriza para neće baš biti, bit će ih onda kod malog čovjeka kada tiketi budu na vrhuncima ili blizu njih, mislim da smo sada na razinama 2003 mislim gospodarstvo , svako neka procijeni za sebe.

pepe7

Ostaje li Ježić u vlasničkoj strukturi, ako da, s kolikim udjelom?

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Ne…Jezica nema vise tu ..Crodux preuzima svih 3 mil i sitno…Drzava otkupljuje zemljiste za 23,5 mil eura..Crodux se obavezuje ulozit 10 mil za pokretanje Dioki-a i 15 za pokretanje Dine..plus 2 za troskove…Jesmo li napokon zasluzili cestitke sto smo vjerovali u pozitivno rjesenje ove zavrzlame

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Nova vlasnička struktura: Crodux 55%, mali dioničari 17,45%, HEP 15,35% i ZABA 12,19 %.

Nema logike.
Znaći da Crodux kupuje dionice od Ježića i ne dokapitalizira ništa.A to ne donosi
kapitalno jačanje poduzeća osim ulaska HEPa i ZABE.To je premalo kapitala
bez svjeeg unosa kapitala da bi se nastavilo sa proizvodnjom.
A tko će platiti zaostale plače.
I to bi značilo da ćemo dobiti obvezuijuću ponudu.
I da dokapitalizacija tek slijedi.
Činjenica je da je HANFA trebala blokirati trgovanje dok novi prijedlog predstečajne nije svima dostupan.
Ako je dokapitalizacija poi 100 zahvalite Ježiću.On vas je spasio i drago mi je.
Ipak ne vjerujem.

Jesmo li napokon zasluzili cestitke sto smo vjerovali u pozitivno rjesenje ove zavrzlame

Pitanje je bilo smao kako ce mali dionicari proci. I prema prvom planu je izlgedalo lose..

Ovo sada izgleda odlicno i potpuno mijenja stvar…

Cestitke svima koji su ostali…

ako ovakav plan prođe onda dionica DIOKIA može jako visoko, moguće i na duplu cijenu od trenutne

pisanje na forumu nije savjet za ulaganje, niti za kupoprodaju dionica ili drugih financ.-instrumenata!

LeoNT@ a kako ce to pomoci dionicarima koji su kupovali od 20-100 kn ?
jer vidim da se ljepo iskrcava naivcima danas

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Izašlo i za Dioki. Na strani 22 nominala 100 kuna. [emo_ooooo].Crodux 55%.

Može li link za ovo, nikako ne mogu iskopati, mora da nešto krivo radim

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Sad treba izać a da cijenu ne vrati ispod 20 kn…ajde da vidimo kako će to izgledat

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

New Report

Close