DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nisam linićev odvjetnik
i ja bi kupio po 18 aliii
bojim se da nazad nebu išlo
puno uspjeha i sreće i zarade

Na fininoj web stranici danas 27.05.2013 u 11:22 objavljen je napokon novi plan financijskog restrukturiranja za Dinu.

bisakovi,kos i ekipo protiv kupovine Diokija za 20 kuna

u roku od 45 do 60 dana situacija oko Diokija biti će sređena.znati će se što je što i tko je sada nešto mogao učiniti za sebe.
tada ćete vi mene gledati iz partera u 'Alan Fordu' ili ja vas?l.p.

gore navedeni!vjerujem da pune bisage dionicama diokija[emo_novac]
jedno pišu a drugo rade[emo_zloban]
[/quote]
Ja nisam protiv "kupovine ili prodaje " ničega,a Dioki ne kupujem ,jer smatram to izrazito rizičnim.
Nemojte izmišljati jer motiv moga pisanja nije "drukanje" već pokušaj istinitog i argumentiranog pisanja.
Pozdrav
[/quote]

ne precjenjujem vaše mišljenje!mislim da imaš svoje razloge za takvo pisanje![emo_naivan]daleko od tog da ste naivni[emo_zloban]

Evo nam i novog Diokijevog plana financijskog restrukturiranja na fininoj web stranici danas 27.05.2013 u 12:25.

Izasao i plan za DIOKI… Nema miliona dionica…

Ovo je odlično! Nema više govora o 10 kn.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Mijenja li se nominala? Ima li novih dionica?

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

ideeess… koji obrat..

ode ovo na 50….

Nominala 100 kn.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Zašto na ZSE nema nikakvih obavijesti?

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Izašlo i za Dioki. Na strani 22 nominala 100 kuna. [emo_ooooo].Crodux 55%.

Konverzija potraživanja u kapital po 100 kuna. Broj dionica povečava se sa 4.042.058 na 5.578.790.

New Report

Close