http://www.business.hr/ekonomija/zaposleni-u-javnim-poduzecima-primat-ce-place-koje-zarade-nema-isplate-placa-iz-proracuna
Tako se do kraja mjeseca očekuju nova predstečajna ročišta za Dioki i Dina Petrokemiju, a Linić očekuje da bi na tim ročištima mogli biti postignuti dogovori.
Kaže da je interes Vlade opstanak petrokemijske industrije, a da to ovisi o onima koji mogu u nju ulagati. Smatra da je Crodux tvrtka koja bi u tome mogla uspjeti jer u svijetu može nabaviti plin povoljnije nego u Hrvatskoj.
Dioki može opstati, a ostaje pitanje osiguranja 12 milijuna eura i dovršetak pregovora s Hypo bankom koja je jedan od najvećih vjerovnika. Ti razgovori idu dosta dobro, rekao je Linić.
[emo_smijeh][emo_smijesak][emo_namigusa][emo_euro][emo_dolar][emo_kuna]
iskrcavanje u toku…
Nevjerojatno kako je opet jedan praktički beznačajan intervju (ne znam koji više po redu) iskorišten da se cijena napumpa +20%….ali ubrzo će doći otrežnjenje i povratak na 13-14 kn….
Nevjerojatno kako je opet jedan praktički beznačajan intervju (ne znam koji više po redu) iskorišten da se cijena napumpa +20%….ali ubrzo će doći otrežnjenje i povratak na 13-14 kn….
[/quote]
ha,ha,ha.stvarno si me nasmijao prije spavanja.hvala ti i naravno pozdrav.
[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
[/quote]tako ti to ide ..kad se ovdje potrose ide selidba na drugi ticker(necu drukat koji) ima ih par,pronadjite ih sami ..[emo_smijesak]
[/quote]
Ha,ha,ha ne vjerujem da ovo čitam..
Pročitaj tekst ,do kraja mjeseca je riješenje PSN ,to je krajem idućeg tijedna,ovdje cijena može samo rasti ,nadam se da će spameri sada uvidjeti svoje greške..
Svima puno uspijeha i dobar profit želim..
e tako nešto se zaradilo
mislim idem na burek
kad se vratim budem kupio
molim vas spustite to na 15 ak kunića
hvala
ina,dalekovod i dioki jedino u plusu na crobex.bravo dioki.
Bravo dioki što si pao u kratko vrijeme sa 25 ns 17 i dlkv sa 60 na 30. Fešta!
da te ispravim od 15.04. do 21.05. pao sa 21kn na 15kn (dnevni prosjek i “na malim dnevnim prometim”). da upravu si veoma kratko vrijeme od mjesec i par dana.
p.s. ako uopće imaš financijskih sredstava uđi u dioki dok je još vrijeme.pozdrav
Previše riskantno je još za ulazak jer bi dokap mogao biti kao i na dlkv po 10kn.
Kako misliš “mogao bi”? Pa ovdje dokap i ide po deset kuna, samo što Čermak vjerojvatno traži da se dobavljači i država prvo odreknu 70% potraživanja, a tek onda ostatak zamijene po deset kuna po dionici.